سه‌شنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷
60 درصد ناشران نمایشگاه بین‌المللی قرآن از قم آمده‌اند

مدیر بخش نشر مکتوب بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: بیش از 200 ناشر دینی با 18 هزار عنوان کتاب در حوزه علوم قرآن و معارف اهل بیت(ع) به این نمایشگاه آمده‌اند و بیش از 60 درصد ناشران بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را ناشران استان قم تشکیل ‌داده‌اند.

حمید خرمی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم علاوه بر حضور 18 هزار ناشر ایرانی، 50 ناشر از کشورهای لبنان، عراق، ترکیه، مصر، اردن و سوریه با بیش از پنج هزار عنوان کتاب در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند. در این دوره از نمایشگاه قرآن کوشیده‌ شده تا نیازهای مختلف مطالعاتی مخاطبان را در نظر گرفته شود.

وی درباره میزان استقبال بازدیدکنندگان از بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم عنوان کرد: با توجه به پشت‌سر گذاشتن شش روز از این ماه مبارک، روند استقبال از این نمایشگاه رو به گسترش است. در پایان هفته هم این نمایشگاه از تعداد زیادی بازدیدکننده بهره می‌برد. با وجود اجرای بخش‌های متعدد و متنوع فرهنگی پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده استقبال مخاطبان، بیش‌تر از روزهای نخستین شود.

رییس اتحادیه ناشران استان قم تفاوت این دوره از نمایشگاه قرآن با دوره‌های پیشین آن را در محدودیت فیزیکی محل برپایی نمایشگاه قرآن کریم دانست و بیان کرد: کاهش حدود 700 متری این فضا، سبب تراکم ناشران در بخش مکتوب و همچنین غیبت 100 ناشر دینی شده است. امیدواریم در بیست و دومین نمایشگاه قرآن این مشکل حل و فرصت شرکت برای همه ناشران علوم قرآنی و دینی فراهم شود.

وی درباره ناشران بخش مکتوب یادآور شد: در این بخش علاوه بر ناشران عمومی داخلی، ناشران بخش‌های کودک و نوجوان و بین‌المللی هم فعالیت می‌کنند و آثار دینی و علوم قرآنی خود را با توجه به نیاز مخاطبان عرضه می‌کنند.

خرمی از برپایی سه غرفه ویژه در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: امسال سه غرفه «امیرالمومنین(ع)»، «سبک زندگی اسلامی» و «تازه‌های علوم قرآنی» به عنوان غرفه‌های ویژه برپا شده‌اند. در غرفه «امیرالمومنین(ع)» کتاب‌هایی با توجه به ابعاد فکری و شخصیتی این امام بزرگوار و تخفیف ویژه به فروش می‌رسند. غرفه «تازه‌های علوم قرآنی» تنها به نمایش آثار این حوزه اکتفا کرده است.

مدیر اجرایی هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب حوزه در پاسخ به این سوال که «تفاوت این دوره از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب حوزه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟» اظهار کرد: این دو نمایشگاه با حضور ناشران حوزه دین و در عرصه بین‌المللی برگزار شده‌اند. در نمایشگاه کتاب حوزه علاوه بر عرضه کتاب دینی، آثار مکتوب و منابع پژوهشی طلاب ارایه می شوند، در حالی که نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تخصصی‌تر از نمایشگاه کتاب حوزه به شمار می‌رود و در آن تنها کتاب‌های علوم قرآنی و معارف اهل بیت(ع) آورده شده‌اند.
 
مدیر بخش نشر مکتوب بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در پاسخ به این سوال که «آیا در برنامه‌های جانبی بخش مکتوب نمایشگاه قرآن، رونمایی از آثار بزرگان دین، آیات اعظام و صاحبان قلم در حوزه علوم قرآنی طراحی شده است؟» بیان کرد: تا شب گذشته که 10 روز از برگزاری رسمی این نمایشگاه می‌گذشت، برنامه خاصی در حوزه رونمایی و تجلیل از آثار بزرگان دین اجرا نشد اما پیش‌بینی می‌شود در سایر روزهای فعالیت نمایشگاه قرآن کریم از این دست برنامه‌های جانبی به همت بخش نشر مکتوب برپا شوند.

بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از شنبه (15 تیر‌ماه) در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. این نمایشگاه به مدت یک‌ ماه از ساعت 17 تا 24 میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط