سیریاکو مورون، نویسنده و فیلسوف اسپانیایی برنده جایزه منندز پلایو شد.-
سیریاکو مورون در این مراسم گفت: فعالیت من برای ترویج فرهنگ خواندن است. وی افزود: بشریت کارآمدترین موضوعی است که میتوانیم رشد دهیم. هویت مسالهای است که در بیست چهار ساعت شبانه روز با ماست ولی ما حدود ده ساعت از روز را صرف پول در آوردن و کار کردن میکنیم.
این استاد بازنشسته مطالعات اسپانیایی و ادبیات تطبیقی دانشگاه کورنل در نیویورک نویسنده کتابهایی همچون «تاملات جدید دن کیشوت» در سال 1976، «شکل و حس سلستینا» در 1974، «کالدرون، تفکر و تئاتر» در 1982 و «برای فهمیدن دن کیشوت» در سال 2005 است.
مطالعات مورون در زمینه فرهنگ اسپانیایی در اروپا است و آخرین کتاب او با نام «هملت، یک مطالعه جدید» گواه این مطلب است.
تحصیلات مورون در زمینه الهیات، گرامر، ادبیات و تاریخ هنر در سالامانکا، فلسفه در دانشگاه مونیخ، زبانهای رومانس در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا و مطالعات اسپانیا در دانشگاه کورنل باعث شده است که وی به عنوان یک استاد برجسته در سطح بینالمللی شناخته شود، تا جایی که از وی به عنوان متخصص در شورای عالی مطالعات علمی(CSIC) دعوت به عمل آمده است.
جایزه بینالمللی منندز پلایو با هدف برجسته کردن کارهای ادبی نویسندگان و دانشمندان در زمینه انسانگرایی، در سال 1987 برای نخستین بار برگزار شد. ریاست گروه داوران این جایزه 30 هزار یورویی، امسال بر عهده سزار نومبلا، رییس دانشگاه بینالمللی منندز پلایو بود.
نظر شما