فرحناز عليزاده، نويسنده و منتقد ادبي به بهانه انتشار کتاب «داستان مكاشفه» که به نقد و پیشینه داستان مینیمال اختصاص دارد، گفت: متاسفانه در كشور ما نميتوان كتابي را فقط در اختصاص نقد ادبي چاپ و منتشر كرد، زيرا از ديد ناشر چاپ آنها از نظر مالي به صرفه نيست.-
اين منتقد ادبي ادامه داد: بررسي داستانها بر اساس ديدگاههاي مختلف براي مثال ساختارگرايي، فوكو و جامعهشناسي انجام شده است.
اين نويسنده با بيان اينكه در پيشگفتار بخش ابتدايي كتاب، تاريخي از داستانهاي مينيمال و فن نوشتن داستانهاي اين چنيني ذكر شده است، ادامه داد: در بخش پاياني اين پيشگفتار نيز فهرست كاملي از كتابهاي چاپ شده و نشده در حوزه مينيمال آمده است.
نويسنده كتاب «آقاي قاضي چه حكمي ميدهيد؟» افزود: در واقع اين كتاب در دو بخش گردآوري و تاليف نوشته شده است. گردآوري از داستانهاي مينيمال و نقد و بررسي كه روي اين كارها صورت گرفته. البته بايد بگويم كه سعي كردم تا اين اثر بيشتر به عنوان نقد شناخته شود.
وي ادامه داد: پيشتر مجموعهای از نقدهایم را به ناشر سپردم كه به دلیل آن که ظاهرا انتشار این مجموعه از نظر مالي براي ناشر به صرفه نبود، به من برگردانده شد!
علیزاده داستاننویس و منتقد ادبی است. وی با برخی نشریات و روزنامهها در زمینه انتشار مقاله و نقد کتاب همکاری دارد و تاکنون داوری چند جشنواره ادبی را نیز بر عهده داشته است.
مجموعه داستان «آقاي قاضي چه حكمي ميدهيد؟» علیزاده امسال(1392) از سوی نشر گلآذین راهی بازار کتاب شد.
خبرنگار: بيتا ناصر
نظر شما