ابوالفضل نجاری، کتابدار کتابخانه امیر کبیر در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، استفاده از زمانهای سوخته و توسعه مطالعه را از رویکردهای این طرح دانست و گفت: در کتابخانه بلوتوثی «کتاب همراه، تلفن همراه» آثار متعددی در موضوعات گوناگون جای دارند، نسخه pdf و فایلهای کتابهایی که همگی مجوز نشر دارند و اکنون در بازار نشر موجودند در این کتابخانه ارایه میشوند.
وی افزود: این برنامه در تمامی گوشیهایی که مجهز به سیستم اندروید هستند، قابل پیادهسازی و اجراست.
نجاری درباره نحوه استفاده از این کتابخانه بلوتوثی عنوان کرد: این طرح با همکاری کتابخانههای دارآباد، دکتر عظیمی و امیر کبیر در حال آماده سازی است. مسوولان در حال خریداری دستگاه این کتابخانهاند. قرار است از ابتدای هفته آینده به مدت دو هفته این دستگاه در کتابخانه دارآبادی بماند و عموم علاقهمندان با مراجعه به آن مرکز فایل متنی یا صوتی کتابهای مورد نظر خود را از طریق بلوتوث دریافت کنند. این دستگاه هر دو هفته یکبار به یکی از کتابخانههای یاد شده انتقال مییابد.
وی عنوان کرد: تداوم این طرح به میزان علاقهمندی و استفاده شهروندان از این کتابخانه بستگی دارد.
کتابدار کتابخانه امیر کبیر که خود طراحی ایده کتابخانه بلوتوثی را بر عهده داشته است، گفت: در پی آن بودیم تا شهروندان را با کتاب مانوستر سازیم، متاسفانه در دنیای کنونی اغلب افراد جامعه بیش از هر چیزی با گوشیهای تلفن همراه خود مانوس هستند.
وی در پاسخ به این سوال که «چرا اطلاعرسانی و تبلیغات مناسبی در این زمینه صورت نگرفته است؟» گفت: بودجههای محدودی به چنین طرحهایی اختصاص مییابد. از آنجایی که اطلاعرسانی و تبلیغات در شمار بخشهای هزینهبر هر طرح است، ناچار شدیم از این بخش صرفهنظر و بیشتر هزینه را به اصل طرح معطوف کنیم.
کتابخانه بلوتوثی «کتاب همراه، تلفن همراه» به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک و زیر نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران راهاندازی میشود.
دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰
نظر شما