یکشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳
«مکمل‌های غذایی برای سلامتی وکیفیت ماهیان پرورشی» منتشر شد

انتشارات دانشگاه تربیت‌مدرس در حوزه کشاورزی اقدام به چاپ کتابی با عنوان «مکمل‌های غذایی برای سلامتی وکیفیت ماهیان پرورشی» کرده است._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، غذا و غذادهی مناسب از اجزای حیاتی آبزی‌پروری است. به‌کارگیری موثر جیره‌های متعادل از نظر فرمولاسیون در تغذیه ماهیان اهمیت ویژه‌ای دارد. این مساله بسیاری از جنبه‌های تولید مانند هزینه، بازدهی و کیفیت محصولات و همچنین پایداری روش‌های آبزی‌پروری و نیز محیط زیست را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این کتاب که به قلم هیسوکه ناکاگاوا، مینورو ساتو و دلبرت گاتلین به رشته تحریر درآمده است توسط عبدالمحمد عابدیان کناری و ابراهیم ستوده ترجمه شده است.

مولفان در این کتاب، به مکمل‌هایی اشاره کرده‌اند که بسیاری از ویژگی‌های ماهیان آب شیرین و شور به‌ویژه طعم و رنگ، مقاومت در برابر بیماری و فواید آن‌ها، سلامتی مصرف‌کنندگان انسانی را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

این کتاب بررسی جامعی را درباره مهم‌ترین مکمل‌های مغذی و غیرمغذی با استفاده از شواهد علمی برای ارایه بهترین شیوه برای به‌کارگیری این ترکیبات در فرمولاسیون جیره غذایی به منظور افزایش بازدهی و پایداری آبزی‌پروری ارایه می‌دهد.

انتشارات دانشگاه تربیت‌مدرس، کتاب حاضر را برای نخستین بار به چاپ رسانده و آن را به قیمت 12‌هزار و 500تومان به فروش می‌رساند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها