به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این نویسنده درباره وضعیت نویسندگان و مطالبات آنها گفت: رافت با اهل قلم، کرامت انسانی و شناسناندن اهل قلم به جامعه از مطالبات اصلی اهالی قلم است. همان گونه که بازیگر درجه پنج سینما در میان مردم از ارج و قرب برخوردار است، ما نیز به عنوان اهالی فرهنگ این سرزمین دوست داریم که به مردم شناسانده شویم و این امر بر عهده دستگاههای ذائقه ساز کشور است.
وی در ادامه گفت: این دستگاههای ذائقه ساز تا به امروز در خصوص شناساندن اهالی قلم به مردم عملکرد خوبی نداشتهاند و در نتیجه نیز مردم چندان با نویسندگان آشنا نیستند و مورد اقبال عمومی قرار ندارند.
نویسنده رمان «رویای داغ» یکی از مشکلات مهم اهالی قلم را مسایل معیشتی عنوان کرد و گفت: تیراژ پایین کتابها، توزیع نامناسب آن و پایین بودن حقالتالیف نویسندگان و مترجمان از اهم مشکلات آنها محسوب میشود و باید هر چه زودتر برای رفع و رجوع آن اقدام کرد. همچنین خدماتی رفاهی چندانی برای نویسندگان انجام نشده است و برای نمونه مسوولان فرهنگی میتوانند با ساخت مجتمعهای مسکونی برای نویسندگان از آنها قدردانی کنند. میتوان نامهایی چون مجتمع مسکونی جلال آل احمد، امیرحسین فردی، سید مرتضی آوینی را برای این مجتمعهای مسکونی برگزید و بر اساس امتیازات و جایگاه نویسندگان و اهالی قلم این واحدهای مسکونی را به آنها فروخت.
خسروشاهی درباره اقدامات کوتاه مدت وزیر جدید فرهنگ و ارشاد برای بهبود وضعیت اهالی قلم گفت: در این وانفسای کاغذ که به جامعه تحمیل شده، به نظرم بالا رفتن شمارگان کتاب و بهبود توزیع کتاب و چاپ آثار هنرمند از ضروریات محسوب میشود. از سوی دیگر اگر بتوانیم آثار هنرمندان را منتشر کنیم بالاترین خدمت را انجام دادهایم.
وی همچنین درباره پشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد جدید برای برداشتن ممیزی کتاب گفت: در بحث ممیزی تابع نظر رهبری هستم و نظر ایشان ملاک عمل بنده محسوب میشود زیرا ایشان صاحب نظری جامع در حوزه ادبیات هستند و به خوبی به این حوزه تسلط دارند و از این رو سخن ایشان فصلالخطاب است.
خبرنگار: مهدي سرايي
شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹
نظر شما