سه‌شنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶
رونمایی «عصر بی‌سرزمین» در فرهنگسرای رسانه

کتاب‌ «عصر بی‌سرزمین» اثر مشترک شهرام گیل‌آبادی و سید رحیم تیموری در سی و پنجمین نشست زرین قلم رونمایی می‌شود.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، موضوع اصلی این اثر «دیپلماسی رسانه» است. مولفان کوشیده‌اند در قالب این پژوهش جستاری بر دیپلماسی رسانه‌ای و روندپژوهی تحولات شبکه‌های بین‌المللی داشته باشند.

«عصر بی‌سرزمین» تاکید دارد که هر کشوری برای توسعه ارتباطات خود، عبور از مرزهای سیاسی و رسیدن به مرزهای انسانی می‌تواند توانمند‌هایی داشته باشد و آن‌ها را در قالب دیپلماسی به‌کار گیرد. 

به گفته گیل‌آبادی، همچنان که در کتاب نوشته‌ایم، ما به واسطه دیپلماسی‌ها به ویژه دیپلماسی عمومی می‌توانیم به تمام دنیا ورود پیدا کنیم. ما[فرهنگ و میراث هنری ایرانی] آنقدر جذابیت داریم که برای تمام دنیا جالب باشیم و بتوانیم ارتباط برقرار کنیم. ما با قدرت و زبان ساز، خوشنویسی ایرانی، هنر آشپزی و ... می‌توانیم با تمام دنیا سخن بگوییم. 

نشست رونمایی کتاب «عصر بی‌سرزمین» با حضور دکتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر عبدالله گیویان، محقق و استاد حوزه جامعه‌شناسی، دکتر نورالله مرادی، مشاور برنامه‌ریزی کتابخانه مجلس و سردبیری مجله پیام بهارستان، دکتر شهرام گیل‌آبادی، مولف کتاب و کارشناس حوزه رسانه و مهران دوستی به عنوان مجری برنامه برگزار می‌شود. 
 
شهرام گیل‌آبادی، مولف کتاب «عصر بی‌سرزمین» متولد سال 1351 دانش آموخته رشته هنر و دارای دکترای پژوهش هنر با گرایش فلسفه هنر است. او حدود 24 سال در حوزه رسانه‌ فعالیت داشته و 14 کتاب تالیف و ترجمه کرده است.
 
این محقق خرم‌آبادی از حدود 14 سالگی به جبهه جنگ پیوست و درس را رها کرد، او سال 66 با برنامه «قصص انبیا» به رادیو راه‌یافت. پس از وقفه‌ای دو ساله‌ای در تحصیل با رتبه 15 راهی دانشگاه هنر شد. در مقطع کارشناسی ارشد هم دانشجوی نمونه کشور و نخستین کسی بود که پایان‌نامه‌اش را تحویل داد.

نخستین چاپ کتاب «عصر بی سرزمین» انتشارات نگارش شرق، معاونت اطلاع‌رسانی و پژوهش دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با شمارگان هزار و 500 نسخه در 160 صفحه به بهای پنج هزار و 900 تومان به تازگی منتشر کرده است.

نشست کتاب‌ «عصر بی‌سرزمین» روز یکشنبه(24 شهریور ماه) ساعت 11 در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگسرای رسانه برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به فرهنگسرای رسانه در پاسداران، خیابان گل نبی، خیابان ناطق نوری، میدان قبا مراجعه کنند یا با شماره 2-22888780 تماس بگیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها