شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۵
«مردگان جزیره موریس» برداشتی آزاد از تاریخ معاصر است

نشست نقد رمان «مردگان جزیره موریس» نوشته فرهاد كشوری صبح روز جمعه، در شهر کتاب ساوه برگزار شد. کشوری در این نشست رمان خود را برداشتی آزاد از تاریخ معاصر ایران دانست كه با تخیل همراه شده است./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از شهر کتاب ساوه، نشست نقد رمان «مردگان جزیره موریس» نوشته فرهاد كشوری از ساعت 9 صبح روز جمعه، 29 شهریور، با حضور نویسنده این اثر، غلامرضا قاسمی‌زاده، مدیر شهر کتاب و محسن حكیم معانی( منتقد) برگزار شد.

کشوری در این نشست، بامعرفی خود، رمان «مردگان جزیره موریس» را برداشتی آزاد از بخشی از تاریخ معاصر دانست كه با تخیل همراه شده و گفت: کوشیدم امانتداری و بی‌طرفی را در بیان شخصیت‌ها و وقایع در نظر داشته و از دروغ و بهتان به آن‌ها خودداری کنم. همچنین تا جایی که ممکن بود فقط به عنوان بستر و زمینه قصه خود، از آن‌ها استفاده کردم.

حكیم‌معانی، منتقد برنامه، در صحبت‌هایش به انواع رمان تاریخی و ارتباط ادبیات با تاریخ و بالعكس پرداخت و در ادامه به سوالات شركت‌كنندگان درباره این ژانر ادبی پاسخ گفت.

فرهاد كشوری كه از شاهین شهر اصفهان برای شركت در این جلسه آمده بود، از علاقه جوانان و اهالی شهر ساوه به ادبیات داستانی ابراز خوشحالی کرد و حضور در این جلسه را فرصتی مناسب برای نقد و ارزیابی كارهای خویش دانست.

همچنین حاضران در بخشی از این نشست، نقد و نظر خود را درباره كتاب بیان کرده و نویسنده کتاب نیز به سوالات و انتقادات آن‌ها پاسخ گفت.

«مردگان جزیره موریس» در سال 1391 در 292 صفحه و از سوی نشر زاوش منتشر شد. کشوری در این رمان روایتی از زندگی رضاخان را با استناد به تاریخ ارایه داده است.

فرهاد کشوری متولد سال 1328 است و تاکنون آثاری مانند «بچه آهوی شجاع»، «بوی خوش آویشن»، «شب طولانی موسی»، «دایره‌ها»، «گره کور»، «کی ما را داد به باخت» و «آخرین سفر زرتشت» از وی منتشر شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها