سردار احمد حقطلب در این مراسم، آیین پایانی چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس را آغازی برای برگزاری نمایشگاههای دیگری در این زمینه و اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در امر کتاب و کتابخوانی دانست و تصریح کرد: در ارزیابیهای مقدماتی نمایشگاه رشد همه جانبه را در این نمایشگاه شاهد بودیم.
وی ادامه داد: در زمینه حضور ناشران و میزان خرید از نمایشگاه 20 تا 30 درصد رشد را تجربه کردیم. همچنین در چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس 6 هزار عنوان کتاب ارایه شد که 60 عنوان اثر نیز در مدت هشت روز برگزاری نمایشگاه رونمایی شدند.
رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه و بسیج فاصلهای را که میان هفته دفاع مقدس و برگزاری چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس ایجاد شد اندک دانست و گفت: با آنکه در هفته دفاع مقدس در تهران نمایشگاههای کتاب بسیاری برگزار شده و مورد استقبال قرار گرفته بود، از چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس نیز به خوبی استقبال شد اما طبیعتا این فاصله چندان نبود که شاهد حضور قابل توجهی از مردم در نمایشگاه باشیم.
سردار حقطلب با بیان اینکه تمامی بنهای کتاب اختصاص داده شده به نمایشگاه، در روزهای برپایی جذب شدند، ادامه داد: امیدواریم با آسیبشناسیهای انجام شده سال آینده شاهد رشد فزاینده نمایشگاه باشیم.
سپس آیتالله توسیرکانی، نمانده ولیفقیه در سازمان بسیج مستضعفین، هدف خود را از حضور در آیین پایانی نمایشگاه، قدردانی از برگزارکنندگان آن عنوان کرد و سپس به اهمیت کتاب و ثبت حقیقتها پرداخت و گفت: حقیقت در طول تاریخ بشر همواره چراغ راه بوده است اما کتمان، بدعت و تحریف سه عاملیاند که قصد دارند مانع از نورافشانی چراغهای حقیقت شوند. یکی از مهمترین راههای ماندگاری حقیقت، پیوند دادن آن با هنر است. شعر، رمان، نمایش، موسیقی، فیلم و کتاب هر کدام هنرهاییاند که در این زمینه ما را یاری میدهند.
وی کوشش افراد در زمینه ترویج کتابخوانی را مقدس دانست و ادامه داد: خداوند از این رو به قلم قسم میخورد که قدرت ثبت حقیقت را داراست. امیدوارم سال آینده نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس جذابتر، پرشورتر و قدرتمندتر برگزار شود.
در ادامه، بیانیه کمیته علمی نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس، به سرپرستی امیرشهریار امینیان قرائت شد. در این بیانیه بر عظیم بودن گنج مکتوب دفاع مقدس تاکید و ابراز امیدواری شد که با وجود تمام نابسامانیها و کمبودها این نمایشگاه بتواند مخاطبان مشتاقی را که در عصر گرانی و روزمرهگی بخشی از سبد زندگی خود را به مطالعه این آثار اختصاص داده است، دریابد.
سردار احمد ذوالقدر، سخنران پایانی این برنامه گفت: اگر استقبال اندکی از این نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس انجام شد، به دلیل زمان برگزاری آن بود. این نمایشگاه در حالی برگزار شد که هنوز فاصله چندانی از هفته دفاع مقدس نداشتیم. دفاع مقدس همانند معدنی است که نیاز به کاوش دارد و باید گنجها را از دل آن استخراج کرد.
آیین پایانی چهارمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس با اهدای لوح و هدیههایی به ناشران و فعالان رسانهای در این نمایشگاه پایان یافت.
نظر شما