به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از ستاد اطلاعرسانی جشنواره صنعت چاپ، بهروز فتحی جشنواره را راهی برای تعامل میان دستاندرکاران بخش خصوصی، دولتی و جامعه دانست که اهداف جزییتری چون آشنایی با آخرین دستاوردها، معرفی برترینهای چاپ و همچنین بررسی روند یک سال گذشته این صنعت را نیز برآورده میکند.
عضو شورای سیاستگذاری صنعت چاپ با بیان این که جشنواره به تنهایی تاثیری بر رشد صنعت چاپ و توسعه کشور ندارد، اظهار کرد: برای هدفمند بودن جشنواره و تاثیرگذاری آن در توسعه صنعت چاپ باید توجه داشت که چاپ، یک صنعت میانبخشی است و با کشاورزی، صادرات، فرهنگ و هنر مرتبط است و اگر نتوانیم از همه ظرفیتهای این بخشها استفاده کنیم، رشدی در چاپ اتفاق نمیافتد.
این کارشناس برنامهریزی حوزه چاپ گفت: در واقع صنعت چاپ هم باید از ظرفیتهای مختلف حوزههای دیگر استفاده کند تا ضمن پیشرفت آن، راه پیشرفت این حوزهها هموار شود.
فتحی با بیان این که جشنواره صنعت چاپ به ارزشیابی نیاز دارد، افزود: به اعتقاد من، جشنواره هنوز نتوانستهاست به این تعامل میانبخشی دست یابد و در واقع، این تعامل، چه در سطوح بالای مدیریتی و چه در سطوح پایین اتفاق نیفتاده است.
وی معتقد است که شورای سیاستگذاری صنعت چاپ باید همه دستگاههای مرتبط را ببیند و بدنه صنعت چاپ در جامعه نیز پشتیبان این سیاستگذاریها باشد.
این کارشناس صنعت چاپ ادامه داد: متاسفانه تا کنون جشنواره در انزوا برگزار شده و در نهایت چند نماینده مجلس شورای اسلامی و مسوول از نهادهای دیگر در آن حاضر بودند که این به معنای تامین نیاز صنعت چاپ در تعامل با دستگاههای دیگر نیست.
وی در پایان گفت: نگاه به صنعت چاپ باید تغییر کند و جامعه باید این صنعت را یک صنعت مادر و حیاتی ببیند.
سيزدهمين دوره جشنواره ملی صنعت چاپ،ساعت 18 دوشنبه 22 مهرماه در سالن همایشهای صدا و سیماي جمهوري اسلامي ايران برگزار ميشود.
سهشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱
نظر شما