انتشارات ارجمند جلد دوم کتاب «رفتاردرمانی شناختی» را برای نهمین بار به زیر چاپ برد. کار نگارش این کتاب را کیت هاوتون و همکاران وی بر عهده داشته و حبیبالله قاسمزاده نیز آن را به فارسی ترجمه کرده است.-
در فصل دوم این کتاب با عنوان «اختلالهای خورد و خوراک» سیمایههای بالینی بیاشتهایی روانی و پراشتهایی روانی از موضوعاتی هستند که بهعنوان مباحث اصلی در کنار موضوعاتی فرعی مانند درمان پراشتهایی روانی و درمان بیاشتهایی روانی در بهطور مفصل تشریح شدهاند.
«معلولیتهای روانی مزمن» موضوع فصل سوم کتاب حاضر است. در این فصل، مقدمهای درباره این نوع معلولیت و درمان آن گنجانده شده است.
نویسندگان در فصل چهارم، خوانندگان را به مطالعه مسایل زناشویی و ساختار درمانی آن دعوت میکنند و در آن مداخلههای درمانی و تکنیکها را آموزش میدهند. در ادامه مباحث کتاب، اختلالهای جنسی با تاکید بر کارکرد آن و لزوم انجام مشاوره و آموزش برای حل این تعارض در فصل پنجم بررسی شده است.
حل مساله یا مساله گشایی از دیگر موارد مهم و مورد توجه در مسایل شناختی است که نویسندگان این کتاب آن را در فصل پایانی بررسی و کردهاند.
جلد نخست این کتاب که پیش از این با عنوان «راهنمای کاربردی در درمان اختلالهای روانی» منتشر شده بود، به موضوع اصول رفتاردرمانی شناختی و ارزشیابی شناختی-رفتاری اختصاص داشت.
کتاب «رفتاردرمانی شناختی» با شمارگان دو هزار و 200 نسخه در 272 صفحه، به بهای 13 هزار تومان از سوی انتشارات ارجمند منتشر شده است.
نظر شما