وی با اشاره به فعالیتهای نویسنده کتاب گفت: مورفی، روانشناس و نویسنده آمریکایی ایرلندی الاصل است و بیش از 50 سال نویسندگی، تدریس، مشاوره و سخنرانیهای روانشناسی برای مردم جهان داشته و الهامبخش افراد بسیاری در زندگی بوده است.
عبداللهی ادامه داد: مخاطبان در این کتاب با ذهن نیمه هوشیار آشنا میشوند، ذهنی که منطقی نیست و معمولا افراد برای تصمیمگیریها و برنامههای خود از آن استفاده نمیکنند و به همین دلیل شاید برخی تصمیمگیریهایشان درست و صحیح نباشد.
وی با اشاره به تمرینهایی که در این کتاب آورده شده، عنوان کرد: با این تمرینها به خوبی میتوانیم قدرت تصمیمگیریهای خود را افزایش دهیم و مواردی را به ذهن بیاوریم که هدف غایی ما هستند.
وی درباره مزایای به کارگیری ذهن نیمههوشیار توضیح داد: با این اقدام قدرت تصمیمگیری افراد بهتر میشود و آنها میتوانند ایدهآلهای خود را به راحتی به دست بیاورند، در واقع بسیاری از افراد عادت دارند که همیشه منفی صحبت کنند که نه نمیتوانم و نمیشود اما ذهن هشیار برخلاف آن عمل میکند.
عبداللهی مثبتنگری را شاخصه اصلی ذهن نیمه هوشیار معرفی کرد و گفت: بسیاری از افراد ناآگاهانه و بدون اطلاع از توانمندیهای خود نسبت به وقایع و اتفاقها نگرش منفی دارند اما این کتاب به آنها میآموزد که اگر تلاش کنیم و نگاهی مثبت به وقایع و رخدادها داشته باشیم کارها درست میشود.
به گفته وی، کارکرد ذهن نیمه هوشیار در تصمیمگیریهای بهتر و جامعتر به افراد کمک میکند و نگرشی جدید از دنیای پیرامون به مخاطبانش ارایه خواهد داد.
عبداللهی همچنین از ترجمه اثر دیگری خبر داد و گفت: کتاب «چگونه عزت نفس خود را بالا ببریم» اثری از «وندیک گرین» را در دست دارم و این کار اکنون در مراحل میانی ترجمه است.
وی یادآور شد: کتاب «قدرت ذهن نیمههوشیار» را انتشارات آسیم اواخر زمستان امسال منتشر و روانه بازار نشر خواهد کرد.
نظر شما