زمانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: مردم ما به کتابهای دینی علاقهمند هستند اما با کار تبلیغی و خط دهی مطالعاتی به خواندن کتابهای دینی و سیاسی گرایش پیدا نمیکنند. پیشنهاد این گونه کتابها باید هوشمندانه و به شیوه بیان غیرمستقیم باشد تا مخاطب را جذب کند.
کارشناس ایستگاه مطالعه استان اصفهان درباره استقبال از کتابهای ایستگاه مطالعه عنوان کرد: در اين ايستگاهها معمولا از کتابهای علوم و فنون، ادبیات کهن، کودک، زنان و خانواده استقبال زيادي مي شود و توزیع کتابهای ادبیات قدیم و رمانهای جدید و معروف دنیا می تواند گرایش مخاطبان را به کتاب افزایش دهد.
وی عنوان کرد: اکنون این استان 29 ایستگاه مطالعه دارد و فاز پنجم ایستگاه مطالعه در استان اصفهان با احداث هفت ایستگاه مطالعه همراه خواهد بود. در این طرح، 90 هزار جلد کتاب برای توزیع میان ایستگاههای مطالعه در نظر گرفته شدهاست که بخشی از این آثار در فاز پنجم توزیع خواهند شد.
وی درباره آمار کتابهای دریافت شده از فاز نخست تاکنون گفت: در فازهای یکم و دوم 280 هزار جلد کتاب برای توزیع در ایستگاههای مطالعه این استان دریافت شد و دلیل این امر، محدودیت در نگهداری کتاب و کمبود مکان بود، اما از فاز سوم تا پنجم در هر دوره 90 هزار جلد کتاب دریافت شد.
دوشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۳
نظر شما