چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲
کتاب درباره شهیدان جامعه پزشکی اندک است

محمد رییس‌زاده، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در سومین یادواره شهدای جامعه پزشکی گفت: در حوزه خاطرات شهیدان و رزمندگان جامعه پزشکی کتاب قابل توجهی نداریم. این در حالی است که کتاب‌های بسیار ارزشمندی از این خاطرات با نگاه علمی می‌توان تالیف و منتشر کرد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، سومین یادواره شهدای جامعه پزشکی تهران بزرگ با حضور سردار محمدرضا نقدی، رییس سازمان بسیج مستضعفین، محمد رییس‌زاده، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور، سید نظام‌الدین طباطبایی، رییس جامعه پزشکی کشور و جمعی از خانواده‌های شهیدان جامعه پزشکی کشور صبح امروز، 18 دی‌ماه 92 در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران برگزار شد.

محمد رییس‌زاده در این مراسم هدف از برگزاری این یادواره را گسترش فرهنگ جهاد و شهادت در حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: این امر در جامعه پزشکی کشور به یک ضرورت تبدیل شده است.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به این‌که آن‌چه از خیر و برکت در کشور ما وجود دارد، از دوران مجاهدت هشت ساله در تحمیلی است، گفت: در این راستا حفظ روحیه جهاد، ایثار و شهادت و تداوم آن‌ها در سال 1392 کنگره‌های متعددی در سال 1392 در سراسر کشور برگزار و کتاب‌ها و تولیدات فرهنگی نیز در این زمینه ارایه کردیم.

رییس‌زاده افزود: متاسفانه در حوزه بازنشر ارزش‌های دفاع مقدس و بهداری رزمی فعالیت زیادی انجام نداده‌ایم. در حوزه خاطرات شهیدان و رزمندگان جامعه پزشکی کتاب قابل توجهی نداریم. این در حالی است که کتاب‌های بسیار ارزشمندی از این خاطرات با نگاه علمی می‌توان تالیف و منتشر کرد.

سید نظام‌الدین طباطبایی، رییس جامعه پزشکی کشور، دیگر سخنران این یادواره بود. وی شهیدان را منشاء عزت و شرافت کشور دانست و گفت: اعتقاد داریم که قدرت کشور ما از بمب اتم نیست بلکه از روحیه ایثار و شهادت و جهاد است و هر شهید سنگری است برای حراست از ایمان و اعتقادمان.

وی با اشاره به این‌که نخستین یادواره شهیدان جامعه پزشکی کشور در سال 1390 برگزار شد، ادامه داد: در یادواره نخست، هدفمان گردآوری آثار شهیدان بود که با آن‌که دیر آغاز شد، مورد استقبال خانواده شهیدان جامعه پزشکی قرار گرفت.

طباطبایی افزود: در دومین یادواره که سال 91 برگزار شد، افزودن بر ذخیره بانک اطلاعاتی شهیدان پزشک هدف یادواره بود و تاکنون 200 شهید پزشک شناسایی شده‌اند که در سایت shohada.bm.ir اطلاعاتی درباره شهیدان گردآوری شده است.

وی پس از رونمایی این سایت، به شرح امکانات آن پرداخت و ادامه داد: امکان ثبت دلنوشته و تصحیح اطلاعات آمده در سایت برای خانواده شهیدان نیز در این سایت وجود دارد.

به گفته طباطبایی، کتاب‌های خاطرات شهیدان که در سال‌های برگزاری یادواره با نام‌های «سفید‌جامگان آسمانی»، «پلی به سمت آسمان» و «پدران آسمانی» تدوین شده نیز در این سایت قابل دسترسی است.

سردار محمد‌رضا نقدی آخرین سخنران این برنامه بود که در سخنانش به واقعه 19 دی‌ماه سال 1356 قم اشاره کرد و گفت: در چهلم این رویداد، واقعه 29 بهمن تبریز رخ داد و در ادامه مراسم‌های یادبود بعدی بود که رفته رفته منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن در سال 1357 شد.

وی بر همین اساس برگزاری یادواره‌ها را زمینه‌ای برای برچیدن نظام سلطه و استکبار جهانی دانست و افزود: برخی برگزاری یادواره‌ها را استفاده ابزاری از نام شهیدان می‌دانند. ما آن‌ها را به سخنان و وصایای شهیدان ارجاع می‌دهیم که همواره بر مبارزه و پیروی از ولایت فقیه تاکید داشتند.

رییس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: معتقدم که برگزاری یادواره‌ها نقشه راه برای رسیدن به قله‌های رفیع است و باید در انتشار کتاب، فیلم و برگزاری یادواره برای شهیدان کوشید.

در این یادواره کتاب‌ «پدران آسمانی 3» در میان میهمانان توزیع شد. همچنین در حاشیه این یادواره کتاب‌های این یادواره با تخفیف 30 درصد به فروش رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها