مجید قاسمی جویباری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: اغلب اهالی جویبار بیش از پرداختن به کتاب و مطالعه به فعالیتهایی مانند ورزش اهمیت میدهند و اکنون همه، جویباریها را با صفت پهلوانی میشناسند.
وی ادامه داد: اکنون در جویبار دو چاپخانه مجوز کار دارند اما 50 واحد خدمات رایانهای به ارایه خدمات چاپخانهای مشغولند. حدود 12 سال پیش برای جلوگیری از اینگونه فعالیتها، از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار رسیدگی به آن شدم اما تاکنون اقدامی برای جلوگیری از کارهای چاپی واحدهای خدمات یارانهای صورت نگرفته است.
مسوول چاپخانه ثامنالائمه(ع) افزود: واحدهای خدمات رایانهای به راحتی به چاپ همه اوراق میپردازند و نیز بر سر در مغازه خود تابلوی «دفتر چاپ» نصب میکنند، این اقدام باعث گمراهی بسیاری از مردم شده است، اما چاپخانهداران برای دریافت مجوز تاسیس چاپخانه باید از هفت خوان رستم بگذرند اما این واحدها به راحتی از سازمانهای شهرداری مجوز خدمات رایانهای دریافت میکنند.
وی افزود: جویبار، شهر کوچکی است و اهالی آن همدیگر را به خوبی میشناسند. بنابراین، چاپخانه ثامنالائمه(ع) با وجود چنین شرایطی همواره مشتریهای خود را دارد اما افراد تازهکار در حوزه چاپ با مشکلات زیادی روبهرو خواهند شد.
قاسمی جویباری یادآور شد: برای پیشرفت صنعت چاپ در شهر جویبار و استان مازندران آمادگی همکاری با ارگانها و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این منطقه دارم.
سهشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱
نظر شما