فیروز در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: در طول هفته گذشته بیمارستانهای امید و شهید مدنی شهرستان ارومیه، درمانگاه خاتم الانبیاء (خوی)، اداره آموزش و پرورش(بوكان)، بیمارستانهای عباسی و فاطمه زهرا(س) شهرستان(میاندوآب) از جمله مکانهایی بودند که صاحب ایستگاه مطالعه شدند.
وی درباره مکانهای دیگری که ایستگاههای مطالعه استان آذربایجان غربی در آنها دایر شده است، گفت: شهرداری مهاباد، بیمارستان هلال احمر و پایانه مسافربری شهرستان سلماس، بیمارستان امام خمینی(ره) نقده و همچنین بیمارستان امام خمینی(ره)پیرانشهر از شهرستانهای دیگری هستند که ایستگاه مطالعه در آنها راهاندازی شده است.
وي عنوان کرد: پیش از این 17 ايستگاه مطالعه در شهرستانهای ارومیه، بوكان، مهاباد وخوی فعال بوده و با استقبال خوبی از سوی علاقهمندان به كتاب و كتابخواني مواجه شده است.
فیروز عنوان كرد: هر ايستگاه مطالعه شامل يك قفسه مخصوص با گنجايش 15 عنوان و 500 تا 750 نسخه كتاب است كه در محلهای پررفت وآمد مستقر شده است. شهروندان میتوانند كتاب مورد علاقه خود را انتخاب و بعد از مطالعه به یكی از ایستگاه مطالعه مستقر در سراسر كشور و یا یكی از كتابخانههای عمومی بازگردانند.
وی افزود: آمار كتابهای برگشتی نشان میدهد علاقه مخاطبان به کتابخوانی افزایش پیدا کرده است.
مديركل كتابخانههاي عمومي استان آذربایجانغربی گفت: با شروع فاز پنجم طرح؛ بیش از 55هزار نسخه كتاب برای استفاده مردم وارد استان شده و مجموع كتابها تاکنون به بیش از 280هزار نسخه رسیده است.
فیروز عنوان کرد: شهروندان در صورت تمایل برای نگهداشتن كتابها نزد خود میتوانند هزینه كتاب را از طریق شماره حساب123 به نام كتابنشر در بانكهای ملی و تجارت كشور به حساب شماره كارت ملی 6037991199516588 یا شماره كارت تجارت 6273539991664492 واریز کنند. همچنین از طریق تلفنبانك به شماره (#123*724*) امکان پرداخت این هزینه وجود دارد.
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲
نظر شما