دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۰
کتابخانه های تخصصی هنری سال هاست اثر جدید دریافت نکرده‌اند

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کتابخانه‌های تخصصی هنری متاسفانه چندین سال است به هیچ عنوان کتاب جدید دریافت نکرده‌اند به همین دلیل ناچاریم ارتباطمان با ناشران خارجی را گسترش دهیم.

مرادخانی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران( ایبنا)، عنوان کرد: متاسفانه منابع و ماخذ کتاب‌ها در بخش هنری داخلی نیستند و باید برای جبران کمبود آثار فاخر در حوزه هنری با ناشران خارجی ارتباط گسترده تری داشته باشیم. 

وی تاکید کرد: برای تامین منابع آثار هنری  پیشنهاد ما این است که همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب بیست و هفتم تعداد زیادی از منابع این حوزه را وارد نمایشگاه کنیم تا مخاطبان بتوانند از این کتاب‌ها بهره‌‌مند شوند و کمبود‌ها تا حدودی جبران شود. 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این پرسش که «تا چه اندازه نسبت به  آرشیو و استفاده از منابع داخلی و ارزشمند تولید شده در داخل کشور مقید هستید؟‌ »گفت: متاسفانه در  حوزه تخصصی و حرفه‌ای هنر، کتاب فاخر کم داریم ،هر چند در حوزه عمومی هنر ممکن است آثاری وجود داشته باشد. 

وی با اشاره به کمبود آثار فاخر هنری در حوزه‌های موسیقی، تئاتر و هنرهای تجسمی عنوان کرد: متاسفانه کتابخانه‌‌ها از نظر وجود آثار فاخر هنری با کمبود و ضعف روبه‌رو هستند و تلاش می‌کنیم کتابخانه‌های تخصصی را با آثار هنری فاخر رونق دهیم.

رونمایی از کتاب فاخر شاهنامه طهماسبی
مرادخانی با اشاره به رونمایی از کتاب فاخر و ارزشمند شاهنامه طهماسبی در حوزه نگارگری گفـت: کتاب فاخر «شاهنامه طهماسبی» با همکاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موزه هنرهای معاصر تهران و فرهنگستان هنر منتشر مي شود.

وی عنوان کرد: این اثر در ردیف ارزشمندترین مجموعه‌های موجود در گنجینه فرهنگی ما قرار دارد که شاهکار هنری حوزه نگارگری در دوره صفویه به حساب  می‌آید. این کتاب به زودي رونمایی خواهد شد. 

تغییرات انتشار کتاب در حوزه‌های مختلف هنری 
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تحولات انتشار کتاب‌های حوزه‌های مختلف هنری عنوان کرد: ناچار هستیم در این حوزه تغییراتی ایجاد کنیم زیرا این تحولات گریز ناپذیر است. این تغییرات نیاز مردم در حوزه کتاب هنری را تامین و آموزشگاه‌های هنری را فعال می‌کند و همچنین باعث می‌شود به خواسته‌های مورد تقاضا نزدیک‌تر شویم.

جشنواره فجر نیاز به بخش کتاب ندارد 
مراد خانی درباره پیشنهاد اضافه کردن بخش کتاب به جشنواره‌های فیلم و تئاتر فجر با توجه به پرمخاطب بودن این جشنواره‌‌گفت: برای کتاب جشنواره‌های خاص و فاخری مانند کتاب سال داریم. نفس جشنواره فیلم و تئاتر با کتاب متفاوت است زیرا کتاب یک منبع فضیلت است و باید بر اساس ارزش‌های آن جشنواره  راه انداخت.*

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها