غلامحسین دولتآبادی، نویسنده شایسته تقدیر جایزه کتاب سال گفت که حضور نمایشنامه و دیده شدن آن در جایزه کتاب سال حیرتآور است.
وی با بیان اینکه باید نمایشنامه به عنوان اثری مستقل و در واقع حاکم بر اجرا در ایران مطرح شود، ادامه داد: ما با همین رویکرد کار را در پیش گرفتیم و به این ترتیب همه موارد تکنیکی، اندیشه و آنچه که زندگی ایران و تاریخ معاصرمان را در برمیگیرد، در این نمایشنامه گنجانده شده است.
نویسنده شایسته تقدیر سی و یکمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، افرود: پیشتر نویسندگانی همچون اکبر رادی این نگاه را به نمایشنامه داشتند. در مطالعه آثار این بزرگان میبینیم که این نمایشنامهها به خودی خود مستقل هستند و کارهای دسته چندمی نیستند که صرفا برای اجرا به صورت پرینت شده به کارگردان داده میشوند. ما باید به دورهای برگردیم که از آثار اقتباسی که اغلب دوستانمان در حال اشاعه آن در تئاتر هستند، عبور کنیم و نمایشنامه به صورت اثری مستقل مطرح کنیم.
وی با بیان اینکه نوشتن این نمایشنامه در سال 1390 آغاز شد که در نهایت کل این سال را در برگرفت، اظهار کرد: «گام زدن بر یخهای نازک» شامل چهار پرده است که فاصله زمانی میان 1318 تا 1332 و سال 1383 و 1384 را دربرمیگیرد.
دولتآبادی داوری سی و یکمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران حیرتآور دانست و گفت: ما به کار خودمان، به عنوان اثری که برای آن زحمت کشیدهایم ایمان داریم اما حضور نمایشنامه و دیده شدن آن میان آثار ارایه شده به این جایزه حیرتآور است.
وی ادامه داد: برای اینکه اثری در جایزه کتاب سال برگزیده شود، باید استانداردهای لازم را داشته باشد، به همین دلیل کسب این رتبه برای اثر ارایه شده از سوی ما حایز اهمیت است. /
نظر شما