یکشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۵
اظهارات و دیدگاه های كانديداهاي انتخابات اتحاديه ليتوگرافان

نشست كانديداهاي انتخابات اتحاديه ليتوگرافان تهران امروز(27 بهمن‌ماه) در محل اتحاديه ليتوگرافان برگزار شد و كانديداها با معرفي خود به بيان اهداف خود پرداختند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، صبح امروز نشست كانديداهاي انتخابات اتحاديه ليتوگرافان تهران با حضور «احمد ابوالحسنی»، «امیرحسین قاسمی»، «غلامرضا امیرزاده ایرانی»، «بیژن بهادری»، «رضا انصاری»، «حسین سلطانی»، «عبدالناصر نبئی» ،«محمدرضا کاری»، «بهروز معراجی»، «غلامرضا دیرمینا» و «سبحان رضایی» برگزار شد. در اين نشست افراد به صورت خلاصه به معرفي خود پرداختند و هدف خود را براي حضور در اتحاديه بيان كردند،

پيشكسوتان، اتاق فكر ما هستند 
احمد ابوالحسنی، نايب رييس اتحاديه ليتوگرافان با اشاره به نحو انتخابات امسال گفت: این انتخابات نخستین انتخاباتی است که با قوانین جدید برگزار می‌شود و برای آگاهی دوستان جلسه‌ای را در هفته آینده برگزار خواهیم کرد.

وي در معرفي خود اظهار كرد: 15ساله بودم که به دلیل حمله دشمن بعثی به جبهه‌های نبرد رفتم اما بعد از مدتی اسیر شدم، در سال 69 آزاد شدم و چند ماه بعد از آزادی با حمايت يك از دوستانم وارد رسته لیتوگرافی شدم، از خانواده چاپ نیستم اما افتخار می‌کنم که با راهنمایی چند نفر راه به این صنف پیدا کردم.

ابوالحسني ادامه داد: در این سال‌های که وارد اتحادیه شدم هدفم این بود که کارهای بزرگ انجام دهم اما موانع جلوی این کار را گرفت، برنامه‌های زیادی داشتم که خیلی از آنها به خاطر نبود امكانات محقق نشد.

نايب رييس اتحاديه ليتوگرافان در توضيح اقدامات هيات مديره در اين سال‌ها گفت: متاسفانه اتحاديه در سال‌های گذشته هیچ جایگاهی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصناف نداشت، به جرات می‌گویم که امروز در تصمیم‌گیری‌های دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نظرمان حایز اهمیت است و در دو کمیسیون اصناف عضویت داريم كه اين نشان از تلاش اعضا در اين سال‌ها دارد.

وي ادامه داد: ‌باید به مشکلات با دید خوب و منطقی نگاه کرد، با توجه به شرایط اقتصادی 300 چاپخانه در حال ورشکستگی است اما چنین اتفاقاتی در صنف لیتوگرافان وجود ندارد كه اين نشان از اين دارد كه ما راه را اشتباه نرفته‌ايم، پیشکسوتان باید به اتحادیه بیایند و اتاق فکر ما شوند تا با تجربه آنها بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.

وي در بخش پاياني صحبت‌هايش درباره نحوه شركت در انتخابات گفت: برای انتخابات تمام جوازها را اسکن کرده‌ایم و افراد با نشان دادن کارت ملی می‌توانند برگه رای را دریافت کنند. شرایط برای انتخاب ريیس و نایب ريیس به افراد منتخب مربوط مي‌شوند و آنها هستند که نحوه انتخاب را مشخص می‌کنند. 

با ديد علمي به اتحاديه آمده‌ام
در ادامه بیژن بهادری عضو هيات مديره اتحاديه در معرفي خود اظهار كرد: حدود 30 سال است که در این صنف فعاليت مي‌كنم و دارای دو مدرک کارشناسی از دانشگاه‌های معتبر کشور هستم. با توجه به خانواده چاپی وارد صنف چاپ شدم و به دلیل تحصیلات آکادمیک دید علمی به این صنعت دارم، در دوره‌‌های مختلف آموزشی در نقاط مختلف دنیا شرکت کردم و قصد دارم با ديد علمی به اعضاي اين صنف خدمت كنم.

وي ادامه داد: پيش از ورود به اتحاديه ديدگاه‌هاي خاص خود را نسبت به مشكلات صنف داشتم اما وقتی ورود پیدا کردم دیدگاهم نسبت به گذشته تغییر کرد چرا که فکر نمی‌کردم تا این حد مشکل بر سر راه اتحادیه باشد. متاسفانه امکانات کافی برای برداشتن برخی موانع وجود ندارد. 

اين عضو هيات مديره اتحاديه ليتوگرافان تهران با اشاره به انتخابات اسفند ماه گفت: افرادی که به این اتحادیه می‌آیند باید تمام وقت خود را به اعضا اختصاص دهند، اتحاديه بحث و حاشیه زیاد دارد و افراد باید با تمام توان با آن‌ها مقابله کنند.

بهادري در بخش پاياني صحبت‌هايش اظهار كرد: در این سال‌ها سعی کردیم که به بهترین نحو از صنف خود دفاع کنیم، گاه ما را از جلسات بیرون انداختند، گاه توهین کردند و حتی در مواقعی تهدید شدیم اما با قدرت ایستادیم و به کار خود ادامه دادیم. همیشه با دیدگاه صنفی به این اتحادیه نگاه کردم و هیچگاه دید فردی نداشتم. 

باید غرور گذشته را کنار گذاریم
در بخش ديگري از اين مراسم غلامرضا امیرزاده ایرانی در معرفي خود گفت: حدود 50 سال است در این صنف مشغول به کار هستم و در رشته کارشناسی زبان و ادبیات فارسی تحصيل كرده ام، افتخار دارم که با شاگردي نزد بزرگان این صنف ليتوگرافي را آموختم. اگر مسوولیتی به من سپرده شود با تمام توان برای تحقق آن تلاش خواهم کرد. اگر هم در انتخابات موفق نشوم به عنوان کارشناس در کنار دوستان خواهم ماند.

وي ادامه داد: نحوه نگاه ما یک نگاه خودمحورانه است باید از عموم مردم بپرسیم که چرا صنف ما با چنین مشکلاتی روبرو شده است. درد ما این است که در کنار شغل‌های پردرآمدی مثل چاپ و نشر قرار داریم و هر وقت كه آن‌ها بخواهند با خريد يك ماشين مي‌توانند كار ما را تعطيل كنند.

اين پيشكسوت صنعت چاپ در بخش پاياني صحبت‌هايش اظهار كرد: اگر قرار است کار ارزشی انجام دهیم باید غرور گذشته را کنار گذاریم و شرایط جدید را بپذیریم، این یک واقعیت است كه در صورت عدم حمايت‌هاي لازم، صنف ما از بين خواهد رفت. 

با هدف سرعت بخشيدن به پيشرفت صنعت چاپ كانديد شدم
امير حسين قاسمي ديگر سخنران اين نشست بود، وي در معرفي خود گفت: در سال 85 موفق به تاسيس انجمن چاپ ديجيتال ايران شديم و تا به امروز عضو هيات مديره و دبير اين انجمن هستم. كارشناسي ارشد مديريت را از دانشگاه شريف دريافت كردم و در رشته چاپ نيز تحصيلات آكادميك دارم.

دبير انجمن چاپ ديجيتال با اشاره به اهداف خود براي حضور در هيات مديره اتحاديه ليتوگرافان اظهار كرد:‌ با هدف سرعت بخشيدن به پيشرفت صنعت چاپ كانديد شدم چراكه اعتقاد دارم كه با پيشرفت پيكره صنعت چاپ، ساير رسته‌ها نيز پيشرفت خواهند كرد. 

انتظارات برخی دوستان خارج از حیطه و توان هیات مدیره اتحادیه است
نفر بعدي رضا انصاری بود تا به معرفي خود بپردازد، وي در معرفي خود گفت: 42 سال سابقه کار در لیتوگرافی دارم و برای کمک به صنف خود به انتخابات آمده‌ام و در صورت کسب آرای مدنظر با تمام توان برای پیشرفت این صنف تلاش خواهم کرد.

اين ليتوگراف تهراني با گلايه به برخي انتقادات اظهار كرد: انتظارات برخی دوستان خارج از حیطه و توان هیات مدیره اتحادیه است اما اگر همه بیاییم و دست در دست هم دهیم، برخی موانع را می‌توان برداشت. باید با دید منطقی به مشکلات نگاه کنیم. با جمع‌آوری اطلاعات از تمامی رسته‌ها می‌توانیم با برنامه و هدف مشخص رو به جلو حركت كنيم. 

انگيزه قدرت ندارم
بهروز معراجي با اشاره به انگيزه‌هاي خود براي ورود به اتحاديه گفت: انگيزه قدرت ندارم و تنها براي حمايت از اين صنعت محروم به اين انتخابات آمده‌ام، دنبال نوگرايي و ورود تكنولوژي‌هاي جديد هستم، اگر خدا خواست و راي آوردم مي‌خواهم كه در كنار بزرگان حركات بزرگ انجام دهم.

اين صنف نياز به كارهاي بزرگ دارد
حسین سلطانی نيز در معرفي و بيان اهداف خود اظهار كرد: چاپ و لیتوگرافی را از چاپخانه وزارت امور خارجه شروع کردم و از سال 78 موفق به دریافت جواز شدم. کاردانی رشته چاپ و نشر دارم و در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستم. اگر بتوانم به اتحاديه راه پيدا كنم براي پيشرفت اين صنعت تلاش خواهم كرد چراكه اين صنف نياز به كارهاي بزرگ دارد. 

از بزرگان و پیشکسوتان این صنف كمك خواهم گرفت
در ادامه نشست غلامرضا دیرمینا با اشاره به سابقه كاري خود گفت: از سال 68 كار ليتوگرافي را آغاز کردم، خدا را شاکرم که با این شرایط هنوز به کار خود ادامه می‌دهم. متاسفانه امروز در میان کاندیداها پیشکسوتان را مشاهده نمی‌کنم، جای سوال دارد که چرا پیشکسوتان این صنعت به عرصه نیامده‌اند. اگر رای آورم سعی خواهم کرد تا از بزرگان و پیشکسوتان این صنف به بهترین نحو استفاده کنم. 

در این سال‌ها تنها توقع بی جا داشتیم و هیچ گاه پشت اتحادیه نبودیم
محمدرضا کاری نيز در معرفي خود اظهار كرد: با توجه به خانواده چاپی به صنف چاپ آمدم و از سال 67 مشغول به فعالیت هستم. در جلساتی که با بزرگان این صنف مانند احمد ابوالحسنی داشته‌ام متوجه شدم که مشکلات زیادی سد راه این صنعت است و بايد دست در دست هم دهيم و مشكلات را برطرف كنيم.

وي ادامه داد: با دید دقیق متوجه شدم که افرادی مانند بهادری و ابوالحسنی این اتحادیه را سرپا نگه داشته‌اند و بقیه افراد بنا بر دلایلی نتوانسته‌اند آن‌ها را در این مسوولیت یاری کنند. بارها گفته‌ام و باز هم می‌گویم که این صنف با این وضعیت چند سال بیشتر دوام نخواهد آورد. در این سال‌ها ما تنها توقع بی جا داشتیم و هیچگاه پشت اتحادیه نبودیم باید همه بیاییم و دست به دست هم دهیم تا اتحادیه به اهداف خود دست پیدا کند. 

آدم‌های جدید می‌توانند کارهای جدید انجام دهند
ناصر نبوی، ديگر كانديد اين انتخابات در معرفي خود گفت: پیش از انقلاب وارد این صنف شدم و همیشه خود را مدیون این صنف می‌دانم. 15 سال است شرکت بازرگانی دارم و به کار واردات ملزومات لیتوگرافی می‌پردازم، عقیده دارم که آدم‌های جدید کارهای جدیدی می‌توانند انجام دهند.

وي ادامه داد: اگر در انتخابات موفق نشوم در کنار اعضا خواهم ماند و به آنها کمک خواهم کرد به دلیل توضیح مواد اولیه مشکلات این صنف را بیشتر از دیگران درک می‌کنم و متوجه مشكلات آن‌ها مي‌شوم، لیتوگرافی که تا دیروز 500 ورق زینک می‌خرید امروز 50 ورق را به صورت قسطی تهیه می‌کند و اين تنها يكي از دردهاي صنف ماست. 

صنف‌های دیگر به راحتی وارد صنف ما می‌شوند
سبحان رضایی كه جوان ترين كانديد حاضر در اين انتخابات بود در معرفي خود اظهار كرد: با هدف خدمت و کمک به صنف لیتوگرافان و طراحان وارد انتخابات هیات مدیره شدم تا شاید بتوانم بخش کوچکی از مشکلات همکارانم را رفع کنم، دارای لیسانس کامپیوتر و چاپ هستم و از سال 81 وارد دنیای چاپ شدم. زمانی که به این صنف آمدم، ليتوگرافان دارای احترام خاصی در نزد اصناف بودند اما امروز این طور نیست. صنف‌های دیگر به راحتی وارد صنف ما می‌شوند اما ما به دلایل مالی قادر به گسترش صنف خود نیستیم./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها