وی ادامه داد: فکر میکنم درباره داستان انقلاب باید به یک نکته مهم توجه کنیم. جوان امروز که دوران پیش از انقلاب را درک نکرده چه تصوری از دلایل وقوع انقلاب دارد و فکر میکند چرا ما انقلاب کردیم؟ ما در پاسخ به این پرسشها تا امروز ناتوان بودیم. البته آثار ارزشمند فراوانی هم نوشته شدهاند و معتقد نیستم کار بزرگی در زمینه ادب و هنر انجام ندادهایم اما پاسخ آن پرسشها روشن بیان نشده است.
معاون فرهنگی اسبق وزارت ارشاد در زمینه تصویری که بیگانهها و عواملشان از انقلاب ترسیم میکنند، توضیح داد: امروز خیلیها تلاش میکنند چرایی انقلاب را زیر سوال ببرند و عواملی را به عنوان انقلابی معرفی کنند که در مخیله ما جایی نداشتند! اصلاً تظاهرات مردم برای موضوعاتی که آنها مطرح میکنند نبود.
پرویز با تاکید بر اینکه شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» هنوز در آثار هنری تجلی پیدا نکرده است، عنوان کرد: مدتی پیش با یک جوان خبرنگار حقجو که سعی نمیکرد حقایق را وارونه جلوه دهد، صحبت کردم. او گمان میکرد وقتی پس از انقلاب دو روزنامه توقیف میشود این اتفاق مانند وقایع دوران حکومت پهلوی است و اختناق یعنی همین!
وی ادامه داد: مهمترین وظیفه همه ما به عنوان نویسنده این است که تلاش کنیم در بخشهای هنری مختلف از جمله داستان، که مادرِ آفرینشهای هنری است و سپس سینما، چرایی انقلاب را مطرح کنیم. برخی سعی در تطهیر شاه و نادیده گرفتن حقایق گذشته را دارند. داستان انقلاب باید پیشزمینه هنرهای نمایشی قرار بگیرد و از آثار برگزیده این جشنواره در سینما و تلویزیون کارهای موفقی ساخته شود. /
نظر شما