پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰
نگرش مکاتب فکری ماده‌گرایانه و توحیدی به انسان

ناصر بروجردیان در کتاب «انسان در عالم» سعی دارد تا نگاه دو مکتب فکری ماده‌گرایانه و توحیدی را نسبت به مساله انسان و هویت او بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مخاطب این کتاب، انسان است و حرف آن برای همگان است، اما کسانی که اهل تفکر و تدبر در زندگی خود و دیگران هستند و دچار چالش‌های زندگی برای یافتن هویت و معنای خود شده‌اند و به دنبال پاسخی برای حیرانی انسان در این جهان می‌گردند، بیشتر مخاطب این کتاب هستند.

به عقیده نویسنده، «مساله انسان و معنا و هویت او مساله همه جوامع است و اندیشمندان همه جوامع در این باره تفکر کرده‌اند و نظرات مختلفی هم ارایه شده است. در این باره دو مکتب فکری ماده‌گرایانه و توحیدی وجود دارد که در این اثر بررسی می‌شود.»

فصل نخست کتاب به طرح معضلات روحی و روانی انسان در دنیا اختصاص دارد. با شناختی که در فصل نخست نسبت به انسان ایجاد شده، نویسنده در فصل دوم به بررسی نگاه مکاتب ماده‌گرایانه به انسان پرداخته است.

در فصل سوم نیز شیوه تفکر مکاتب توحیدی نسبت به انسان بحث شده تا نگاه مکاتب توحیدی به انسات و جایگاه او در جهان با جزئیات کافی مشخص شود. 

در نهایت نیز در فصل چهارم که آخرین فصل کتاب است، به مساله زندگی اجتماعی انسان پرداخته شده است. نویسنده در مقدمه کتاب بیان کرده است که ادعا ندارد آخرین حرف‌ها را در مساله انسان زده و همیشه راه برای نقد و تکمیل نظرات باز است.

کتاب «انسان در عالم» نوشته ناصر بروجردیان با شمارگان هزار نسخه، در 215 صفحه و به بهای 55  هزار ریال از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها