«نفوذ» مملو از بدبینی مطلق، به شیوه سریال «خانۀ پوشالی»، (سریالی سیاسی- ماجرایی است که رقابت های سیاسی در آمریکا را نقل می کند) جمهوری پنجم فرانسه را روایت می کند.
مارک دوگن در مصاحبه با شبکه «آر تی ال» می گوید: به طور کلی، ما نویسندگان توان آن را داریم که تخیل را با درک از سیستمی که به ندرت به این شیوه خلاصه شده است، در هم بیامیزیم.
رسوایی و بازی های قدرت سیاسی
در این داستان دلهره آور، شخصیت اصلی، فیلیپ لونی، رهبر مخالفان، خود را برای به چالش کشیدن رئیس جمهوری بعدی آماده میکند اما در همین حین ابرهای تیره از راه می رسند.
همسر لونی، که به دلیل خودکشی دخترشان به بیماری افسردگی مبتلا شده است، برای کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری اقدام میکند. در زمانی که لونی وزیر بهداشت بوده، یک رسوایی پزشکی رخ داده و هم اکنون در معرض افشا شدن قرار دارد. حتی در داخل حزب او هم رسواییای پدیدار می شود. در همین حین، رقیب لونی نیز شروع به ضربه زدن به او میکند.
پازلی استادنه از یک دموکراسی در معرض خطر
ناپدید شدن یکی از سندیکالیستها یا اتحادیه های هستهای که تمایل شدیدی به امضای قرارداد با چین دارد، رشوه به کراچی، بازی هایی که سرویس های مخفی را مختل می سازند...در نهایت تمامی این توطئه ها و عاملان آن ها، پازلی از یک دموکراسی در معرض خطر را به نمایش می کشند.
مارک دوگن تأکید می کند که در رمان «نفوذ» هیچ چیز نه واقعی است و نه خیالی!
انتشارات گالیمار این رمان را منتشر ساخته است.
نظر شما