این نویسنده و مترجم درباره تفاوت نمایشگاه امسال با سالهای گذشته عنوان کرد: هر سال به طور مرتب به نمایشگاه کتاب نمیآیم اما این فعالیت بسیار مفید را میپسندم زیرا این نمایشگاه مساله کتاب و کتابخوانی را در جامعه زنده نگه میدارد و جامعه کتابخوان با فرهنگ ارتباط مستقیم پیدا میکند.
وی درباره کتابهای جدیدش در نمایشگاه اظهار کرد: به تازگی دو تصحیح از من با عنوان «روضه العقول» یا مرزباننامه از سوی انتشارات خوارزمی و دیگری کتاب «طوطینامه» ضیاءالدین نخشبی در نشر کارنامه منتشر شده است.
مجتبایی با اشاره به قیمت بالای کتاب ادامه داد: باید ببینم با این قیمت بالای کتاب چه کتابی میتوانم بخرم. البته من دوازده هزار جلد از کتابهای کتابخانهام را به مرکز دایره المعارف اهدا کردم که فعلا در زمان حیات من در خانه میماند و بعد به کتابخانه مرکز منتقل میشود.
وی همچنین در زمینه ارایه تخفیف به مردم در خرید کتابها از نمایشگاه افزود: از نمایشگاه راضی هستم. باید امکانات نمایشگاه طوری تنظیم شود که با ارایه تخفیف عمومی، مردم قادر به خرید کتاب باشند. با اوضاع فعلی هر کسی توانایی خرید کتاب ندارد و باید برای خرید کتاب از سوی مردم چارهاندیشی شود.
فتحالله مجتبایی دکتری تاریخ ادیان و فلسفه شرق را از دانشگاه هاروارد آمریکا در سال 1350 اخذ کرد و در مرکز مطالعات ادیان جهان آمریکا، تاریخ تطبیقی ادیان را طی کرده است. وی اکنون عضو هیات علمی بنیاد دایرهالمعارف بزرگ اسلامی و عضو پیوسته فرهنگستان زبان وادب فارسی است. از وی تاکنون بیش از 200 عنوان کتاب، مقاله، شعر و نقد کتاب به صورت تالیف و ترجمه و تصحیح به زبانهای فارسی و انگلیسی در ایران و خارج از ایران منتشر شده است.
نظر شما