همایون امیرزاده در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در این باره گفت: حدود 80 حکم برای تخلفات ناشران داخلی و خارجی حاضر در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران صادر شده است که این احکام به صورت کتبی یا تذکر ارایه شدهاند.
وی با اشاره به نوع احکام صادر شده برای ناشران متخلف بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران اظهار کرد: برخی از این ناشران به تعطیل یک یا دو روزه غرفه در داخل نمایشگاه کتاب تهران محکوم شدند؛ این احکام اجرا شد و اکنون ناشران به فعالیت خود در بازار نشر ادامه میدهند.
رییس کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران ادامه داد: برخی دیگر از این ناشران نیز به ارایه آثار سایر ناشران در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران پرداخته بودند که با تذکر کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران مواجه شدند و این کمیته مشکل را با جمعآوری آثار حل کرد.
امیرزاده با اشاره به نوع حکم صادر شده برای برخی دیگر از ناشران عنوان کرد: برخی از ناشران نیز به دلیل سنگین بودن نوع تخلفشان از حضور در نمایشگاه کتاب سال آینده محروم شدهاند. همچنین برخی از ناشران از حضور در نمایشگاههای کتاب استانی هم محروم شدهاند که ظرف سه روز آینده اسامی آنها در اختیار موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه از میان 80 رای صادر شده برای ناشران متخلف، 4 رای ویژه ناشران خارجی و 76 رای برای ناشران داخلی است اظهار کرد: در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تلاش کردیم با تقویت ابعاد نظارتی، هم از حق مصرفکنندگان و هم از حق ناشرانی که به خوبی آییننامهها را رعایت کرده بودند صیانت کنیم.
رییس کمیته رسیدگی به تخلفات ناشران گفت: با این رویکرد کوشیدیم مجموعههایی که در راستای رعایت قوانین نمایشگاه کتاب تهران حرکت کردند و همچنین مجموعههایی را که به نوعی در این رویداد فرهنگی تخلف کردند شناسایی کنیم. این موضوع باعث خواهد شد تا سال آینده نمایشگاه کتاب تهران اگر نگوییم بدون تخلف، حداقل با کمترین تخلف برگزار شود.
شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵
نظر شما