حجتالاسلام و المسلمین سیدموسی موسوی نماینده امام(ره) در منطقه كردستان (استان كردستان و شهرهای سنینشین آذربایجان غربی و در دورهای استان كرمانشاه) بوده است و زنجانی نگارش خاطرات او را به لحاظ تاریخی و پرداختن به تحولات كردستان مهم میداند.
وی درباره نحوه نوشتن و تدوین این خاطرات توضیح داد: خاطرات موسوی از تبار و خاندانشان آغاز میشود و پس از روایت دوران كودكی به سال 42 و آغاز تحصیل در حوزه علمیه قم می پردازد.
به گفته زنجانی، موسوی در دهه 50 به استان كرمانشاه رفت و در كوران انقلاب به عنوان روحانی انقلابی در این منطقه به فعالیت پرداخت.
این پژوهشگر با بیان اینکه حجتالاسلام موسوی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان اولین رییس شورای شهر كرماشاه و بعدها به عنوان نماینده مردم كرمانشاه در خبرگان قانون اساسی حضور یافت، از وی به عنوان جوانترین نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی یاد کرد.
زنجانی در شرح دیگر منصبهای حجتالاسلام موسوی گفت: وی پس از پایان فعالیت در خبرگان رهبری، از طرف حضرت امام(ره) به عنوان نماینده ولی فقیه در منطقه كردستان منصوب شد و تا سال 1388 در كردستان فعالیت کرد.
مشاور فرهنگی مدیر كل امور استانهای حوزه هنری درباره دیگر ضرورتهای ثبت خاطرات این فعال انقلابی توضیح داد: با توجه به حضور موسوی در بحرانهای كردستان، دفاع مقدس و همچنین مبارزات پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن، انتشار خاطرات وی می تواند برگهایی از تاریخ معاصر كشور را باز كند. موسوی از سال 88 از سوی مقام معظم رهبری به سمَت قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی منصوب شد.
وی كه برای گردآوری خاطرات موسوی حدود 100 ساعت مصاحبه انجام داده است، اظهار كرد: كتاب خاطرات حجتالاسلام والمسلمین سید موسی موسوی، قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به سفارش دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری منتشر میشود و اکنون در مراحل پایانی گردآوری خاطرات وی هستم.
نظر شما