وی افزود: رشادتها و دلاوریهای مردان و زنان این دیار در كنار رزمندگان هموطن در این سرزمین كهن بركسی پوشیده نیست و این معنی نیز در كلام گهربار مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اردیبهشت معطر 88 كه كردستان را «سرزمین ایمان، فرهنگ و هنر، صفا و وفاداری» و «استان فداكاریهای بزرگ» خواندند و افزودند: مجاهدتهای مردم رشید این خطه كه با هوشیاری، توطئه دشمن را در اولین و حساسترین سالهای عمر نظام تشخیص دادند و مردانه در مقابل آن ایستادند، از یاد ملت ایران نخواهد رفت.
رئیس حوزه هنری استان كردستان گفت : مردم كردستان رشادتهای عظیمی را در طول سالیان دفاع مقدس به انجام رساندند و حاصل آن هزاران شهید و جانباز و ایثارگر است كه در گوشه گوشه این استان مرزدار كشور برای حفظ یكپارچگی ایران اسلامی و حراست از میهن تقدیم انقلاب کردند.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مظلومیت شهدای كردستان عنوان كرد: با وجود این همه رشادتهای پیشمرگان مسلمان و حضور نیروهای بسیجی، سپاهی و ارتشی از استانهای مختلف در كنار پیشمرگان كرد مسلمان كه در این منطقه صورت گرفته است در زمینه ثبت خاطرات و وقایع روی داده در این ایام كار زیادی انجام نشده و این مظلومیت كردستان را دو چندان کرده است.
مرادی گفت: مهمترین موضوع حوزه هنری فعالیت در زمینه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نه به عنوان اتفاقی در ظرف زمان بلكه در حوزه مفهوم و گفتمان است و بر همین اساس و احساس وظیفهای كه وجود دارد با همكاری و مشاركت بسیار ارزنده اداره كل تبلیغات اسلامی استان، سپاه بیتالمقدس كردستان و بنیاد شهید استان كارگروه دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری استان كردستان متشكل از حوزه هنری و دستگاههای ذكر شده تشكیل شده كه حاصل آن بررسی وضعیت ادبیات پایداری در كردستان و تلاش در برای رفع تنگناها و مشكلات فعالیت جدی در این حوزه بوده است.
وی افزود: خوشبختانه با لطف خداوند و تعامل سازندهای كه به وقوع پیوسته برنامهریزیهای بسیار خوبی برای یك كار جهادی در این زمینه در استان صورت گرفته كه اعلام فراخوان سراسری خاطرهنویسی «سرزمین مجاهدتهای خاموش» یكی از این موارد محسوب میشود.
دبیر كارگروه دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری استان كردستان افزود: علاقهمندان متقاضی برای شركت در این فراخوان بزرگ خاطرهنویسی تا پایان 30 آذرماه 93 فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره، به نشانی: سنندج، خیابان فلسطین، روبهروی فرمانداری، حوزه هنری استان كردستان ارسال کنند.
به گفته مرادی، موضوعات این فراخوان را به شرح ذیل است:
- اعزام به جبهه
- بمباران شهرها
- ارسال كمكهای مردمی به مناطق عملیاتی
- دفاع مقدس شامل (صحنههای نبرد، لحظه های ایثار، شجاعت و شهامت معنویت در جبهه، شوخطبعیها، اسارت، شهادت همرزمان و...)
- خاطرات جانبازان، آزادگان، فرماندهان و...
- خاطرات خانواده معظم شهدا با موضوع كردستان
- مهاجرین و انصار
- نقش روحانیون اهل سنت و پیشمرگان كرد مسلمان در حماسه كردستان
- خاطرات اسرا
- جلوههای مظلومیت شهدای كردستان.
وی افزود: محدودیتی در تعداد خاطرات ارسالی وجود ندارد اما باید توجه داشت كه آثار ارائه شده بر اساس اسناد و مدارك مؤثق باشد و خاطرات ارسالی مخصوص جبهههای شمالغرب و به طور خاص كردستان باشد.
رئیس حوزه هنری استان كردستان افزود: برگزیدگان در مراسمی كه بهمن 93 همزمان با ایام دهه مباركه فجر در سنندج برگزار میشود، معرفی خواهند شد و برترین آثار در قالب کتاب منتشر میشود.
وی باقدردانی مجدد از همكاری و مشاركت اداره كل تبلیغات اسلامی استان كردستان، سپاه بیتالمقدس استان و بنیاد شهید استان كردستان در برگزاری این برنامه افزود: فراخوان مربوطه به تمامی مراكز اداری، نظامی و سازمانهای فرهنگی و هنری كشور ارسال شده و همچنین فراخوان مربوطه بر روی سایت حوزه هنری استان كردستان به نشانی www. Artsanandaj.ir قابل دسترسی است.
رئیس حوزه هنری استان كردستان، در پایان شماره تلفنهای 3243624 – 3243479 با پیششماره 0871 را آماده پاسخگویی به علاقهمندان اعلام کرد.
نظر شما