چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
«مردی بدون رد پا» همراه با «درختان صنوبر» در راه است

چاپ کتاب‌های «مردی بدون رد پا»، «درختان صنوبر»، «عیدها اسم دارند» و «از پروانه‌ها بپرسید!» و چاپ دوم کتاب «یازده» تازه‌ترین اخبار نشر حوزه دفاع مقدس‌اند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) مجموعه‌ای از تازه‌ترین خبرهای منتشر شده حوزه دفاع مقدس را در گزارش زیر می‌خوانید:

«مردی بدون رد پا» در کتابفرشی
زندگینامه داستانی شهید «مرتضی ابراهیم ولوجردی» فرمانده واحد عقیدتی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) با نام «مردی بدون رد پا» منتشر شد.

روابط‌عمومی «نشر 27»  اعلام کرد: این کتاب، نوشته لیلا خجسته‌راد و کتاب چهارم از مجموعه «بیست و هفتی‌ها» است که در 127 صفحه به چاپ رسیده.

در بخشی از «مردی بدون رد پا» می‌خوانیم: «او که حتی ژیلا را پیش خانواده‌اش به اسم صدا نمی‌کرد، خم شد و با او دست داد و پیشانی‌اش را بوسید. همه مات مانده بودند. هیچ‌کس تا به آن روز او را این طور ندیده بود. همیشه جلوی دیگران مراعات این چیزها را می‌کرد. ژیلا تنش لرزید. مرتضی نگاهش را به صورت او دوخت و با قاطعیت گفت: «خیلی محکم باش» بعد از در بیرون رفت. ژیلا بلافاصله مصطفی را بغل کرد و دنبالش رفت؛ اما او دیگر به عقب برنگشت.»

مردابی‌ها در «درختان صنوبر»
سوره مهر اثر داستانی علی‌اکبر ترابیان را با نام «درختان صنوبر» در سه فصل مردابی‌ها، سحرناکان، و افق‏ واره‏‌ها منتشر کرد. 

پایگاه خبری سوره مهر درباره دلایل نگارش این کتاب، از قلم نویسنده آورده است: «به چند دلیل این مجموعه را به رشته تحریر درآوردم: الف) خودآزمایی دوباره تکنیک‏های داستان‏نویسی ب) خاطرات منتشر‏نشده ج) کم‏کاری در ادبیات داستانی پایداری... شخصیت‏های این داستان‏ها بازیگرانی هستند که سنگین‏‌ترین نقش‏‌ها را به عهده گرفته‏اند. اینکه چقدر توانسته‏اند سهم این نقش‏ها را بپردازند، به زبان و بیان و فضای هر داستان برمی‏گردد. امیدوارم این مجموعه شروعی باشد برای آن‏ها که جنگ را درک کرده‏اند و می‏خواهند آن را بنویسند ـ که هر چه بنویسند، کم است. چون تأثیر آن هشت سال تا قرن‏ها باقی خواهد ماند.»

«درختان صنوبر» تولید حوزه هنری خراسان رضوی است که در قطع رقعی و در شمارگان 2500نسخه توسط سوره مهر منتشر شده است.

کتاب‌های تازه از علی‌اکبر بقائی
موسسه فرهنگی شهید کاظمی با همکاری انتشارات «مجد اسلام» کتاب‌های «عیدها اسم دارند» و «از پروانه‌ها بپرسید!» نوشته علی‌اکبر بقائی را منتشر کرد. «عیدها اسم دارند» در 100 صفحه به موضوع عید در جبهه‌ها و رسم و رسومی که در مناطق عملیاتی رزمنده‌ها با آنها روزهای نوروز و سال جدید را سپری می‌کرده‌اند پرداخته است. 

کتاب «از پروانه‌ها بپرسید!» به حال و هوای رزمندگان در جریان عملیات پرداخته و جملاتی را که بیانگر حالات رزمنده‌ها در جبهه است، با قالبی ادبی در 87 صفحه شرح داده است. 

این دو اثر، با شمارگان 2500 نسخه، قطع خشتی، جلد شمیز و به بهای 60 هزار ریال منتشر شده در کاروان‌های راهیان نور استفاده شود.

چاپ دوم از «یازده»

کتاب «یازده؛ خاطرات اسارت پروفسور احمد چلداوی» از دفتر نشر معارف به چاپ دوم رسید. «من از تبار جنوب‌ام»، «با بسیج بزرگ شدم»، «دانشگاه اشتباهی من»، «آن شب آسمانی»، «امتحان بزرگ»، «اردوگاه تکریت 11»، «استخبارات بعث»، «روزگار تلخ»، «فراق در غربت»، «کابل سه فاز»، «فرار بزرگ»، «بازگشت به تکریت»، «نسیم آزادی»، «فراموشت نمی‌کنم» و «ماموریت من» عناوین پانزده‌گانه این اثر را تشکیل می‌دهند. 

پیشگفتار این کتاب، هدف نگارش مولف را دربردارد. در این بخش می‌خوانیم: «بلافاصله بعد از آزادی، خاطرات اسارت را تا آن‌جا که می شد مکتوب کردم. می‌دانستم اگر الان ننویسم بعدها در پیچ و خم زندگی و روزمرگی، بسیاری از این خاطرات را به دست فراموشی خواهم سپرد. روزگاری من اسیر دست آن اتفاقات بودم و امروز این خاطره‌ها بودند که اسیر قلم من می‌شدند. اما آن اسارت کجا و این اسارت کجا!»

کتاب «یازده» تصاویری از مقاطع مختلف زندگی احمد چِلداوی و یاران وی را در خود جای داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها