همسر شمس با بیان اینکه انتشار دستنوشتههای جلال بدون رضایت وراث خیانت در امانت است، اضافه کرد: من اطلاع دقیقی از قانون ارث ندارم اما به هرحال از نظر قانونی خانواده شمس، نزدیکترین وارث جلال آلاحمد به حساب میآیند. قطعاً انتشار این یادداشتها باید با رضایت وراث انجام شود و آقای دانایی به صورت غیرقانونی آنها را در اختیار دارد.
اسماعیلی در پاسخ به این سوال که «شما در گفتوگو با یکی از خبرگزاریها اظهار کردید خانواده شمس حتی یک کپی هم از دستنوشتههای جلال آلاحمد ندارد، اما گویا قضیه اینطور نیست و یک کپی از این یادداشتها در اختیار شماست. این موضوع را تایید میکنید؟» توضیح داد: بله، یک کپی از این دستنوشتهها داریم اما تنها بخشهایی از آن خواناست و نوشتههای بخش عمدهای از آن قابل تشخیص نیست. به این ترتیب نمیتوانیم به آن استناد کنیم.
وی درباره روشن شدن وضعیت انتشار یادداشتهای منتشر نشده جلال، اظهار کرد: آقای دانایی فعلاً به استرالیا سفر کرده است و قرار شد پس از بازگشت ایشان که حدود دو ماه بعد است، درباره این موضوع تصمیمگیری کنیم.
همسر شمس آلاحمد در پاسخ به این پرسش که آیا خانواده شمس موافق انتشار دستنوشته جلال است؟ گفت: همانطور که میدانید آلاحمد از مخالفان رژیم گذشته بود. من حتی شاهد بودم روزی تیمسار مقدم از ساواک پیش او آمد و به جلال پیشنهاد همکاری داد اما آلاحمد به شدت ناراحت شد و او را جواب کرد. این دستنوشتهها بدون شک برشی از تاریخ معاصر ایران است و اهمیت زیادی دارد. خواسته خانواده شمس آلاحمد این است که یادداشتهای جلال به نرخ روز منتشر نشوند.
اسماعیلی اضافه کرد: متاسفانه آقای دانایی بدون هماهنگی با وراث دیگر بخشی از دستنوشتههای جلال را در اختیار رسانهها قرار داد. ما به این موضوع اعتراض کردیم. این را هم باید بگویم، در کتابی که دانایی درباره همسرم منتشر کرد، بسیاری از چیزهایی که به شمس نسبت داده شده صحت ندارد و نظر شخصی آقای دانایی است. به هرحال منتظر بازگشت دانایی از مسافرت هستیم تا درباره این موضوع به نتیجه برسیم.
نظر شما