دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۵:۰۹
آموزش راه و رسم درست زندگی کردن با قصه‌های شیرین و دلنشین/ پسر فضایی به زمین آمد

کتاب «قصه‌های شیرین و دلنشین» شامل 27 قصه کوتاه و آموزنده از پنجه تنتره(کلیله و دمنه) در قالب داستان‌های شیرین، راه و رسم درست زندگی کردن را به خوانندگانش می‌آموزد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، کتاب «قصه‌های شیرین و دلنشین» شامل 27 قصه کوتاه و آموزنده از پنجه تنتره(کلیله و دمنه) با ترجمه سیما طاهری و بازنویسی افسانه شعبان‌نژاد است. نویسنده کتاب سعی کرده است که در قالب داستان‌های شیرین، راه و رسم درست زندگی کردن را به خوانندگانش بیاموزد.

کتاب پنجه تنتره یا پنج فصل که در ایران به نام کلیله و دمنه معروف شده، حدود 200 سال پیش از میلاد مسیح (2200 سال پیش) به وسیله دانشمندی هندی به نام ویشنا شرما به زبان سنسکریت نوشته شده است. در زمان انوشیروان (حدود 1400 سال پیش) و به دستور او، این کتاب توسط برزویه طبیب از زبان سنسکریت به زبان پهلوی ترجمه شد و به ایران آمد. انتقال این کتاب به ایران، داستان زیبا و پرماجرایی دارد.

کتاب پنجه تنتره تاکنون به بیش از پنجاه زبان دنیا ترجمه شده است. این کتاب در عصر خود یک کتاب سیاسی بوده است. زیرا در آن از زبان حیوانات به رفتار غلط شاهان اشاره شده و کشورداری و رفتار درست به حاکمان زمان گوشزد شده است. نویسنده کتاب سعی کرده است که در قالب داستان‌های شیرین، راه و رسم درست زندگی کردن را به خوانندگانش بیاموزد.

«الاغ بی‌مغز»، «اسکلت شیر»، «راسوی وفادار»، «موش و مرتاض»، «اتحاد»، «مرد نمک‌نشناس»، «موش‌های آهن‌خوار»، «الاغ آوازخوان»، «میمون و تمساح»، «کلاغ‌ها و مار سیاه»، «داوری گربه» و «دختری که با مار ازدواج کرد» عنوان برخی داستان‌های این کتاب است.

در بخشی از داستان «موش و مرتاض» می‌خوانیم: «يك روز مرتاض به همسرش گفت: «دختر ما بزرگ شده و بايد ازداوج كند، اما من مى ‏خواهم كه همسر او در دنيا از همه قويتر باشد.» مرتاض كمى فكر كرد و بعد گفت: «بهتر است با خورشيد ازدواج كند.» مرتاض اين را گفت و سپس با استفاده از نيروى سحرآميز خود، خورشيد را به آنجا دعوت كرد. خورشيد دعوت او را قبول كرد و پرسيد: «با من چه كار دارى؟» مرتاض گفت: «از تو مى‏ خواهم كه با دختر من ازدواج كنى. او دخترى خوب و زيباست و مى‏ تواند همسرى خوب براى تو باشد...»

کتاب «قصه‌های شیرین و دلنشین» در قالب 88 صفحه با شمارگان دوهزار نسخه و بهای 40 هزار ریال از سوی واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر منتشر شده است.

پسر فضایی به زمین آمد
«ماجراهای پسرک فضایی» یک رمان کودک است که مژگان شیخی آن‌را نوشته و نرجس قلمی تصویرگری‌اش را انجام داده است. این رمان تخیلی چندین ماجرای پی در پی دارد و کودک در آن با قهرمان یا قهرمان‌های داستان بیشتر آشنا می‌شود و با آنها ارتباط برقرار می‌کند و محیط زندگیشان را می‌شناسد.

این رمان فانتزی داستان پسرکی فضایی را بیان می‌کند که ویژگی‌های خاصی دارد و با سفینه‌اش که شبیه یک گوجه‌فرنگی است به زمین آمده است. این پسر فضایی می‌تواند به هر اندازه‌ای کوچک شود و سفینه‌اش را نیز بسیار کوچک و پنهان کند. او می‌تواند به اندازه یک هویچ کوچک شود و سفینه‌اش را نیز به اندازه یک گوجه فرنگی معمولی کوچک کند.

پسر فضایی با یک پسر زمینی دوست می‌شود و در این میان ماجراهای جالبی برای آنها پیش می‌آید. او شب را بسیار دوست دارد و هیچ وقت نمی‌خوابد و دوست دارد بعضی از کارهای زمینی‌ها مانند خندیدن و گریه کردن را یاد بگیرد. 

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «يك گوجه‌فرنگي بزرگ از آسمان به طرف پايين مي‌آمد. شب بود و همه جا تاريك. ولي اين گوجه‌ فرنگي بزرگ، نوراني بود و همه جا را روشن كرده بود. جنگل از نور اين گوجه‌فرنگي روشن شده بود. حيوان‌ها ترسيده بودند. گوجه‌فرنگي بزرگ و نوراني آرام آرام به زمين نزديك شد و وسط درخت‌ها نشست...»

کتاب «ماجراهای پسرک فضایی» در قالب 80 صفحه رنگی مصور با شمارگان دوهزار نسخه و قیمت 45 هزار ریال از سوی واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها