سیامک دری، در آیین اختتامیه چهاردهمین دوره جشنواره صنعت چاپ ضمن تشریح روند داوری آثار گفت: در بین آثار ارسالی به این دوره از جشنواره نوآوری وجود نداشت.
سیامک دری، رئیس هیئتداوران در این آیین گفت: آثار ارسالی در سه بخش پیش از چاپ، چاپ امور تکمیلی بهصورت محصول محور در 42 رشته، با بیش از 500 نفر ساعت کار کارشناسی برای تدوین شاخصهای داوری و 156 ساعت کار کارشناسی در بخش داوری به سرانجام رسید.
وی افزود: داوری مسابقات به صوت فشرده در 3 روز با استفاده از سامانه مکانیزه طراحیشده انجام شد. شاخصهای استخراجشده بهصورت کمی (ای اچ تی) و (تاب سیس) وزندار شده و نتایج بهصورت لحظهای قابل گزارشگیری است.
دری ادامه داد: 15 نفر داور جدید در این دوره ثبتنام کردند که هیئت عالی داوران با بررسی سابقه این افراد 6 نفر را به داوران دوره قبلی اضافه کردند. درمجموع 34 نفر در بررسی آثار حضور داشتند.
رئیس هیئتداوران اظهار کرد: داوران از بین 532 اثر ثبتشده تعداد 24 اثر در 42 رشته انتخاب کردند و 20 سیمرغ چاپ به برگزیدگان اهدا شد. برخی آثار به دلیل کسب نکردن حداقل امتیاز 75 درصدی برگزیده نشدند. در برخی شاخهها نیز شرکت کنندهای وجود نداشت.
رئیس هیئتداوران افزود: در سالهای بعد امتیازات برای دریافت سیمرغ افزایش پیدا میکند و با نظر هیئت عالی داوران حداقل امتیاز به 80 درصد خواهد رسید.
دری ادامه داد: در جریان داوری، هر اثر حداقل 2بار داوری شد و در صورت کسب حداقل امتیاز 75 درصدی مجاز ورود به مرحله بعد شد. در روز پایانی نیز 10 اثر برتر در هر رشته مجدد داوری و نتایج نهایی استخراج شدند.
وی درباره عمده اشکالات وارده به آثار گفت: رعایت نکردن استانداردهای چاپ، مانند نبود انطباق، سایش، استفاده نادرست از نوارابزار و همپوشانی ازجمله اشکالات داوران به آثار بود.
رئیس هیئتداوران ادامه داد: در بخش مقالات دانشجویی به دلیل رعایت نکردن ساختار علمی تدوین مقاله و روش تحقیق هیچ اثری برگزیده نشد. همه افراد حقیقی و حقوقی در پایگاه جشنواره میتوانند از نتایج داوری مسابقات مطلع شوند.
دری با اشاره به نبود نوآوری در آثار ارسالی این دوره از جشنواره گفت: نوآوری در آثار ارسالی این دوره جشنواره صنعت چاپ مشاهده نشد که امیدواریم در دورههای بعدی این موضوع در نظر گرفته شود.
نظر شما