پنجشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶
شلیل، بهترین میوه برای افراد گرمازده

در کتاب «میوه درمانی با بهره‌گیری از دستورهای اسلامی» درباره فایده‌های درمانی شلیل آمده که این میوه گرمازدگی را از بین می‌برد و علاوه بر حفظ سلامتی پوست، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)-  شلیل میوه‌ای با طبع سرد است. در حال حاضر بیش از 150 گونه شلیل وجود دارد که فقط از نظر اندازه، شکل، طعم، بافت و رنگ متفاوت هستند.

بهترین میوه برای افراد گرمازده
این میوه سرشار از ویتامین‌های C و A و بهترین میوه برای افراد گرمازده است. شلیل میوه بومی آسیاست و گاهی هلوی بدون كرک نامیده می‌شود.
 
این میوه در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی كه از مهم‌ترین علل مرگ و میر هستند موثر است. ویتامین C موجود در شلیل اثرات مفید در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد. این میوه منبع بسیار غنی‌ای از بتاكاروتن است. بتاكاروتن با خاصیت آنتی اكسیدانی بسیار نیرومندی كه دارد و با ارتقای سطح ایمنی بدن از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می‌كند.

در فصل تابستان که ما در تماس با اشعه خورشید هستیم، خوردن مرتب این میوه مفید و حتی استفاده از ماسک آن اثرات بسیار خوبی بروی پوست ما دارد و از پیری ناشی از آفتاب جلوگیری می‌کند و برای سلامت پوست و لایه های محافظتی بدن مفید است. این ویتامین پوست انسان را با طراوت نگاه می‌دارد و موجب جوانی پوست می‌شود.
 


حفظ سلامتی پوست با شلیل
این میوه بسیار کم کالری و کاهش دهنده‌ چربی خون است و از آن‌جا که فیبر بسیار بالایی دارد موجب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی به ویژه قندها می‌شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد در نتیجه میوه خوبی برای افراد دیابتی است و مصرف آن می‌تواند در کنترل قند خون مؤثر باشد. برگ‌های شلیل قابض، تسکین دهنده و در کاهش تب تأثیر بسیازیی دارند. همچنین تهوع صبحگاهی را در خانم‌های باردار کاهش داده و درمان می‌کند.
 
عذرا سادات حکیم در کتاب «میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی» درباره فایده‌های درمانی شلیل نوشته است: «این میوه گرمازدگی را از بین می‌برد و علاوه بر حفظ سلامتی پوست، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.»

در کتاب‌های بسیاری نیز به معرفی انواع روش‌های کاشت و پرورش شلیل پرداخته شده است که از آن جمله می‌توان به کتاب «راهنمای جامع و مصور کشت و پرورش هلو و شلیل» نوشته مشترک فاطمه خدابنده‌لو و معصومه عسگری اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها