وی با بیان اینکه این جشنواره در پی تعمیق فرهنگ پژوهش در میان نیروهای نظامی و انتظامی است، گفت: کمک به تولید دانش در حوزه علوم انسانی اسلامی، توجه به تحول در علوم انسانی، ترویج و تقویت فرهنگ پژوهش در نیروهای مسلح، ترغیب مسئولان به اهتمام امر پژوهش، شناسایی نخبگان و استعدادهای علمی برتر و معرفی مراکز پژوهشی نیروهای مسلح از اهداف این جشنواره است.
نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به موضوعهای این جشنواره عنوان کرد: علوم قرآن و حدیث، کلام، ادیان، مذهب، اخلاق و تربیت اسلامی، سیره معصومین، تاریخ اسلام، مدیریت و علوم اجتماعی، اقتصاد و روانشناسی ازجمله موضوعات جشنواره سلمان فارسی است.
وی به مقالات ارسالشده به جشنواره اشاره کرد و گفت: تاکنون 120 مقاله به جشنواره ارسالشده و 12 آبان ماه سال جاری آخرین فرصت برای ارسال آثار به جشنواره است.
حجتالاسلام سعیدی در ادامه ضمن سخنانی با اشاره به فعالیتها و اقدامات پژوهشگاه امام صادق(ع) افزود: این پژوهشگاه تا کنون بیش از 700 عنوان کتاب فرهنگی عقیدتی منتشر کرده است و در حال حاضر سه پژوهشکده دارد که به نیروهای مسلح سرویسدهی میکند.
وی با اشاره به اینکه اکثر پژوهشگران پژوهشگاه تحقیقات اسلامی طلاب هستند، گفت: آثار معتبری در این مرکز تولید و موردتوجه قرار گرفته است.
وی در ادامه از چاپ کتاب «انسان مطلوب» با 170 سرفصل و کتاب «پاسدار مطلوب» و همچنین کتاب «خانواده مطلوب» خبر داد و افزود: پژوهشگاه امام صادق (ع) تاکنون به بیش از 8 هزار پرسش فرهنگی و عقیدتی پاسخ گفته و بیش از 1600 طلبه در حوزه نمایندگی ولیفقیه مشغول فعالیت بوده که همگی از محققان و پژوهشگران برجسته هستند.
در ادامه این مراسم آیتالله ناصر مکارم شیرازی طی سخنانی اظهار کرد: اقدامات علمی و فرهنگی مهمی توسط بخش عقیدتی سیاسی سپاه پاسداران انجامشده است و ما این فعالیتها را تأیید میکنیم و انتظار داریم که این برنامهها را توسعه ببخشید.
این مرجع تقلید شیعیان عنوان کرد: فعالیتهای فرهنگی باید در قالبهای جمعی مثل پژوهشگاه و بسیج باشند تا مؤثر واقع شوند و فعالیتهایی که بهصورت فردی انجام میگیرند چندان مؤثر نیستند.
وی تأکید کرد: مسئله انتشار محصولات فرهنگی مهمتر از تولید آنهاست و این کتابها و مقالات باید بهگونهای منتشر شوند که صدایش به گوش همه برسد، پس به همان اندازه که به تولید محصولات اهمیت میدهید به انتشار گسترده آنها نیز اهمیت دهید.
آیتالله مکارم شیرازی در پایان با اشاره به برگزاری جشنواره سلمان فارسی توسط پژوهشگاه امام صادق(ع) گفت: شخصیت سلمان فارسی گزینه مناسبی برای موضوع این جشنواره است و زندگی سلمان بهگونهای بود که میتواند برای ما الگویی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.
وی در ادامه بابیان اینکه این جشنواره اقدام بسیار مهمی است که سبب میشود جامعه با شخصیت سلمان فارسی آشنا شوند، تأکید کرد: نباید به اختلافنظرها درباره زادگاه سلمان اهمیت داد، مهم این است که سلمان ایرانی بود و این افتخاری برای همه ایرانیان است، پس باید شخصیت این صحابی بزرگوار را از راههای مختلف مثل فیلم، اینترنت و پژوهش به جامعه معرفی کنید.
نظر شما