احمدرضا احمدی، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان از تولید 6 عنوان اثر جدید خود و انتشار چاپ دوم کتاب «اسب و سیب و بهار» برای بچهها خبر داد.
این شاعر و نویسنده کودک و نوجوان ادامه داد: همچنین کتاب «اسب و سیب و بهار» من به تازگی از سوی انتشارات کانون به چاپ دوم رسیده است. این کتاب برای نخستین بار در سال 1380 با تصویرگری زیبای کریم نصر از سوی انتشارات کانون در قطع جیبی منتشر شده بود. این کتاب اخیرا با تصویرگری راشین خیریه و طراحی گرافیکی کورش پارسانژاد در قطع بزرگ برای گروه سنی «د» و «ه» منتشر شده است.
وی درباره این کتاب توضیح داد: مضمون این کتاب درباره تنهایی است و ماجرای اسبی تنها، پسرکی تنها و سیبی تنها را بیان میکند که با هم دوست میشوند و تجربه و لذت با هم بودن را برای مخاطبان نوجوان بیان میکنند. داستان این کتاب با اسب سفیدی آغاز میشود که از گله جدا شده و به سیبستان رفته است. صاحب اسب تا شب برای پیدا کردن اسب گمشدهاش، در کنار رودخانه میماند و سپس میرود. در سیبستان نیز سیبهای همه درختان را چیدهاند و فقط یک سیب سرخ بر شاخه مانده است.
احمدی بیان کرد: مفهوم تنهایی، غم جدایی و مرگ از جمله مفاهیمی هستند که در اغلب آثار من اعم از شعر و داستان وجود دارد. تنهایی، حسی بوده که من از دوران کودکی آن را تجربه کردهام و در حال حاضر هم انزوایی خودخواسته را برای ادامه زندگیام انتخاب کردهام. همچنین مفهوم مرگ نیز از جمله مفاهیمی است که در اغلب اشعارم به آن میپردازم.
احمدرضا احمدی در سال 1319 در کرمان متولد شد. وی در مهر ماه سال 1349 در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشغول به کار شد و تا سال 1358در سمت مدیر تولید موسیقی برای صفحه و نوار ماند و از آن سال تا زمان بازنشستگی یعنی سال 1373 در بخش انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به ویراستاری مشغول بود.
احمدی در سال 1388 نامزد دریافت جایزه هانس کریستین اندرسن شد. از میان آثار او میتوان به «شب یلدا قصه بلندترین شب سال»، «خواب یک سیب، سیب یک خواب»، «در بهار خرگوش سفیدم را یافتم»، «خرگوش سفیدم همیشه سفید بود»، «حوض کوچک، قایق کوچک» «در بهار پرنده را صدا کردیم، جواب داد» «نوشتم باران، باران بارید» و «هفت روز هفته دارم» اشاره کرد. احمدی همچنین شاعر «قافیه در باد گم میشود» و «چای در غروب جمعه روی میز سرد میشود» اشاره کرد. وی جزو نخستین شاعرانی است که فضای شعر نو را تغییر داد و از مرز قافیه و عروض گذشت.
نظر شما