چاپ چهارم کتاب «هنر بعد از 1960» نوشته مایکل آرچر و ترجمه کتایون یوسفی از سوی انتشارات حرفه هنرمند منتشر شد.
کتاب 6 فصل دارد که عناوین آنها به ترتیب عبارتاند از «واقعیت»، «عرصه گسترده»، «ایدئولوژی، هویت، تمایز»، «پست مدرنیسم»، «تحلیل و جذب» و «جهانی سازی و وضعیت پست مدیوم».
در این کتاب، برای نخستین بار شرح کامل و موجزی از هنر در دوران پسامدرن و ویژگیهای اصلی آن چون سرچشمههای اصلی، نحلههای هنری در این دوران و همچنین اهمیت «تک ایده» هنرمند برای آفرینش اثر هنری، به مخاطب ارائه میشود. معیارهای پذیرفتن یک اثر هنری در دوران جدید نیز یکی از مباحث مهم و اساسی این کتاب است.
در بخشی از پیشگفتار نویسنده بر این کتاب آمده است: «اولین چیزی که در مورد هنر امروز در مقایسه با حتی چند دهه گذشته جلب نظر میکند، کثرت بیسابقه سبکها، فرمها، تجارب و برنامههاست. به نظر میرسد که هرچه بیشتر میبینیم، این سؤال در ذهن ما قویتر میشود که این آثار با چه معیاری هنر محسوب شدهاند؟ دیگر نمیتوان تعداد محدودی متریال خاص را به عنوان رسانه هنری نام برد.»
نخستین انتشار این کتاب، در سال 1389 با شمارگان دو هزار نسخه و بهای 6 هزار و 500 تومان، دومین چاپ آن در سال 1390 با شمارگان دو هزار نسخه و بهای هفت هزار و 500 تومان و سومین چاپ آن نیز با شمارگان دو هزار نسخه، 256 صفحه و بهای 14 هزار تومان منتشر شده بود.
چاپ چهارم کتاب «هنر بعد از 1960» نوشته مایکل آرچر و ترجمه کتایون یوسفی با شمارگان هزار نسخه، 256 صفحه و بهای 18 هزار تومان از سوی انتشارات حرفه هنرمند روانه کتابفروشیها شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کتاب به نشانی زیر مراجعه کنید:
نظر شما