«آشنایی با شبکهها و مؤسسههای جهانی استانداردسازی چاپ» از دیگر بخشهای این ماهنامه به شمار میآید. در این بخش میخوانیم: «استاندارسازی جهانی فرآیند چاپ اهمیت زیادی در کنترل فرایند، اطمینان از کیفیت و بهبود روابط بین سفارشدهندگان محصولات چاپی و چاپخانهداران و متخصصان پیش از چاپ دارند. امروزه بسیاری از چاپخانهداران دنیا تولیدات چاپی خود را بر اساس استانداردسازی فرآیندهایشان با ISO12647 ارائه میدهند و بسیاری از سفارشدهندگان محصولات چاپی هم چاپخانههایی را انتخاب میکنند که این استاندارد را پیادهسازی کرده باشند.»
در بخش دیگر این ماهنامه با عنوان «صنعت چاپ ایران و چشمانداز سرمایهگذاری بینالمللی» قابلیتهای ایران برای تبدیل شدن به قطب تولید محصولات چاپی در منطقه برشمرده شده است. همچنین در این بخش چنین ارائه شده است: «ضرورت ایجاد و گسترش سرمایهگذاری در حوزه چاپ و بستهبندی از طرف سرمایهگذاران برگ برندهای است که نیاز به هوشیاری و درایت در این مقطع از زمان دارد که هر شخص یا شرکتی با شم بازار خود میتواند آن را دریافت و در راه آن قدم اصلی را بردارد.
«چهرههای ماندگار تاریخ چاپ کشور» عنوان بخش دیگر این ماهنامه است. در این بخش، خاطرات تلخ و شیرین محمدتقی سعیدی، پیشکسوت صنعت لیتوگرافی تهران ارائه شده است. گفتوگو با احمدرضا اعتمادمظاهری، مدیرعامل شرکت تعاونی چاپخانهداران تهران در صفحه 123 این ماهنامه خواندنی است. وی در این گفتوگو با صراحت بیان کرده است که «تهیه و توزیع قطعات یدکی ماشینآلات صنعت چاپ را بهدست میگیریم»
مخاطبان در بخشی از این ماهنامه با عنوان «فرآیندهای مختلف چاپ دیجیتال بر روی کاغذ» با کاغذهای چاپ دیجیتال آشنا میشوند. در بخش «معرفی محصولات فرهنگی» این ماهنامه کتابهای «سبکهای گرافیک»، «ساخت کاغذ و فرآیند چاپ»، «مدرسه تجارت» و «دَه طراح صحنه» معرفیشدهاند.
صد و سی و یکمین شماره ماهنامه خبری، آموزشی، اطلاعرسانی چاپ و نشر ویژه دیماه، با مدیرمسئولی احمد سمیعی، در 340 صفحه، به بهای 100 هزار ریال منتشر شده است.
نظر شما