در بخشی از کتاب «چگونه نویسنده شویم و آثار ماندگار خلق کنیم»، میخوانیم: «خیلیها دوست دارند در آینده نویسنده بزرگی شوند. این فکر خوبی است. چنین اشخاصی خواسته یا ناخواسته خود را در مقام یک اسطوره قرار دادهاند و میخواهند انسانها را هدایت کنند و با قلم زدن، خط سیر اصول زندگی بشری را به تصویر بکشند. چنین چیزی ممکن نیست مگر با تلاش و زحمت فراوان. هیچکس نمیتواند به مهارت در نویسندگی دست پیدا کند، مگر اینکه ذاتاً به اینجا رسیده باشد؛ یا اینکه به مدت طولانی به ممارست و تمرین و سرسختی به آن بپردازد.
حرفهای شدن در هر کاری سخت به نظر میرسد و مستلزم رعایت فنی و تمرین و فراگیری استراتژی آن کار است. بهخصوص کسی که میخواهد آثار ماندگار و جاویدان خلق کند.
تجربه جهانی نشان داده است که کلاسهای نویسندگی و آموزش نویسندگی ضرورت دارد. هرچند خروجیهای آنها در قالب نویسندگان حرفهای زیاد نیست، ولی امکان بروز استعداد را فراهم میکند.
بیشک والاترین عنصری که در موجودیت هر جامعه دخالت اساسی دارد، فرهنگ آن جامعه است. خوشبختانه در کشوری زندگی میکنیم که آثار ادبی آن از شاخصترین و متنوعترین آثار ماندگار جهان ادب به شمار میرود و الگوی بسیار خوبی برای نویسندگان تازه کار است.»
کتاب «چگونه نویسنده شویم و آثار ماندگار خلق کنیم» در شمارگان هزار و 500 نسخه به قیمت هفت هزار تومان به همراه دو کتاب دیگر با نامهای «موج امید» و «لحظههای زندگی» نوشته مجید اسماعیلی لیما منتشرشده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کتاب به لینک زیر مراجعه کنید:
نظر شما