در ادامه سخن سردبیر آمده است: «جالب آنکه بخشی از مشکلات پژوهشهای امروزی ما بهواسطه عدم اطلاع یا بهرهگیری از منبعی پژوهشی با نام سند است. بدین معنا که متأسفانه کم نیستند پژوهشگرانی که موضوع و حوزه تحقیق آنها کاملاً مرتبط با این دست از منابع است اما به دلایل مختلف اصلاً از منابع سندی بهره نمیبرند. پژوهشها و تألیفات ما در استفاده از این منابع ارزشمند جدا در مضیقه است و به جهت عدم بهرهگیری از این نوع منابع گاه شاهد نتایج تاریخی و پژوهشی غلطی هستیم...»
در شماره 6 و 7 فصلنامه «نقد کتاب میراث» مقالههایی با عنوانهای «پهلوان محمود، پوریای ولی و قتالی نیست»، «کهنترین نسخههای خطی گلزار ابراهیم در یزد»، «فهرست نسخههای خطی کتابخانه مرکزی (ملی) تبریز»، «فهرست کتابهای سنگی چاپ شبهقاره در مرکز احیاء میراث اسلامی قم» و... آمده است.
همچنین، در این شماره از فصلنامه «نقد کتاب میراث» آثاری از حسین مسرت، علی بوذری، سیده طرفه ابطحینژاد مقدم، محمد تفرشی، محسن شریفیصحی و... ارائه شده است.
فصلنامه «نقد کتاب میراث» با هدف معرفی و نقد کتابها و بررسی مسائل و مشکلات نشر کشور در این حوزه فعالیت میکند. شماره 6 و 7 این فصلنامه به بهای ۶ هزار تومان از سوی مؤسسه خانه کتاب منتشر شده است.
نظر شما