بیست و یکمین دوره همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم برگزار شد
جنتی: کتاب ابزاری مهم برای توسعه فرهنگ قرآنی است/ اقتدار فرهنگی قرآن کریم را حفظ میکنیم
علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بیست و یکمین همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم گفت: کتاب یکی از ابزارهای مهم برای توسعه فرهنگ قرآنی در میان علاقهمندان به حفظ و نشر مفاهیم قرآن کریم است.
جنتی گفت: سالجاری به ابتکار مقام معظم رهبری سال همزبانی و همدلی دولت و ملت نامیده شده است. این همدلی که برخاسته از آموزههای قرآنی است نه فقط در شعار در عمل نیز باید جامه تحقق پوشانده شود. برآنیم در مسیر اهداف بلند مردم ایران و در راستای آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حرکت و در حفظ اقتدار فرهنگی قرآن کریم تلاش کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه توسعه و ترویج علوم قرآنی به عنوان اساسیترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، اظهار کرد: عمل به این هدف در گرو تکریم از پژوهشگران قرآنی است.
وی در بخش دیگری از سخنانش قرآن را کتابی دانست که انسان را به تدبر و تعقل دعوت میکند، سپس گفت: به همین دلیل خوانندگان این کتاب مقدس تنها به تلاوت و حفظ قرآن اکتفا نکنند و تفسیر و تدبر در این کتاب شریف را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.
جنتی ادامه داد: قرآن کتابی است که آن را میتوان از مسیر اهلبیت شناخت. قرآن برای خود آهنگی دارد که در دل شنوندگان نفوذ میکند این خوش آهنگی برای کسانی که زبان عربی نمیدانند نیز قابل درک است.
خادمی قرآن افتخار بسیار بزرگی است
در ادامه مراسم تجلیل از خادمان قرآن کریم، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه وظیفه معاونت قرآن و عترت تکریم از اهالی فرهنگ است که در ساحت مقدس قرآن خدمت میکنند، گفت: خادمی قرآن افتخار بسیار بزرگی است که نصیب پژوهشگران و قاریان قرآنی شده است.
حشمتی اظهار کرد: دورههایی تکریم از خادمان قرآن کریم سنتی بود که همزمان با سومین دوره برپایی نمایشگاه قرآن کریم شکل گرفت که امسال نیز بیست و یکمین دوره آن را برگزار میکنیم. لوحهای سپاس خادمان قرآنی به امضای ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران رسیده که در این همایش به آنها تقدیم شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه نمایشگاه بینالمللی قرآن در ماه رمضان برگزار شد و پس از آن مذاکرات برجام انجام گرفت برپایی بیست و یکمین همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم به تعویق افتاد.
حجتالاسلام حشمتی با اشاره به خدمات شایان توجه خادمان قرآن کریم گفت: بهترین نوع حمایت از این پژوهشگران کمک به آنها برای تولید آثارشان است.
وی از مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا در پیشبرد ردیف اعتباری بودجه تخصیص یافته به توسعه فرهنگ قرآنی و بیمه فعالان این عرصه اقدامات لازم را به انجام برساند و از هیأت دولت بخواهد تا ردیف بودجه توسعه فرهنگ قرآنی را در جدول اعتباری به ردیفهای بالاتر بیاورد.
نظر شما