چهارشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
محمدعلی بهمنی: نقد و بررسی آثار در کانون ادبی زمستان سبب افزایش انگیزه جوانان می‌شود

محمدعلی بهمنی، در مراسم دهمین سالگرد تاسیس کانون ادبی زمستان، نقد و بررسی آثار شاعران در این کانون را موجب افزایش انگیزه جوانان و تشویق آن‌ها به ارائه آثار باکیفیت دانست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مراسم سالگرد تأسیس کانون ادبی زمستان، عصر سه‌شنبه (27 بهمن‌ماه 94) با حضور سجاد عزیزی آرام، مدیر کانون، علی آبان، علی‌رضا آذر، علی ایلیا، سینا بهمنش، محمدعلی بهمنی، غزل تاجبخش، رضا رفیع، حمیدرضا شکارسری، محمد صالح علا، غلامرضا طریقی، گروس عبدالملکیان، صابر قدیمی، مهرنوش قربانعلی، عبدالجبار کاکایی، محمدسعید میرزایی و بهروز یاسمی در تالار ایوان شمس برگزار شد.

محمدعلی بهمنی، از شاعران پیشکسوت، در این مراسم اظهار کرد: انرژی زیادی در کانون ادبی زمستان صرف نقد و بررسی کتاب‌ها و اشعار اعضای کانون با حضور استادان شعر و ادب می‌شود که هم سبب تشویق شاعران و بهبود کیفیت محتوا می‌شود و هم سبب افزایش مخاطبان و اعضای کانون شده است.
 
سجاد عزیزی آرام، مدیر کانون ادبی زمستان، در این مراسم بیان کرد: این کانون در زمستان 1384 کار خود را آغاز کرد و تا به حال بیش از یک‌هزار و ششصد برنامه ادبی با محوریت شعر و ترانه و سیصـد عنوان همایش، شب شعـر و جشنواره برگزار کرده است و حضور بزرگان شعر و ادب کشور شاخصه ارزشمند و محتوابخش این گردهمایی‌ها است. 12 جلسه از این برنامه‌ها در طول سال گذشته به نقد و بررسی 12 کتاب ادبی و 54 جلسه هم به نقد و بررسی شعر اعضای کانون اختصاص داشته است.
 
او ادامه داد: ترویج خلاقیت و شکوفایی در شعر و شاعری همچنین نقد و بررسی آثار هنرمندان این عرصه بدون چشم‌داشت مادی، مهم‌ترین توفیق این مجموعه در سال‌های اخیر بوده است. در این راستا بهروز یاسمی، یوسفعلی میرشکاک، محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی، محمد صالح علا و ... به عنوان اعضا اصلی و بزرگان کانون ادبی زمستان با ما همکاری داشتند.
 
وی افزود: یکی از برنامه‌های اصلی ما معرفی کتاب و برگزاری جلسات نقد و بررسی آثاری است که در حوزه شعر منتشر می‌شود. انتخاب این کتاب‌ها برای جلسات نقد و بررسی بر اساس به روز بودن آنها و کیفیت محتوا و اینکه بتوانند چالشی ایجاد کنند، است. همچنین کانون ادبی زمستان تریبونی است برای معرفی آثاری که غالباً در طول سال از اعضای ما منتشر می‌شود.
 
عزیزی آرام همچنین بیان کرد: علاوه بر این، کانون ادبی زمستان هرساله بهترین کتاب‌هایی را که به دیدگاه خودش در طول سال منتشر شده‌اند را به مخاطبان معرفی می‌کند تا علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی از انتشار چنین کتابی آگاه شوند. همچنین کانون ادبی زمستان در طول سال گذشته 8 کتاب منتشر کرده است. از جمله این آثار می‌توان به «ننه علی» در حوزه شعر دفاع مقدس، «شکوفه و لبخند» ویژه بهاریه، دو مجموعه از اشعار اعضای کانون ادبی زمستان با عنوان «زمستان 1 و 2»، «آن سوی ابرها» ویژه شعر انتظار و مجموعه «عاشقانه‌ها» که از آثار اعضای کانون گردآوری شده بود، اشاره کرد.
 
وی راه‌اندازی تیم فوتبال شاعران و راه‌اندازی هیات شاعران حسینی، برگزاری اردوهای ادبی- تفریحی را از جمله فعالیت‌های این کانون در طول سال گذشته عنوان کرد.
 
مدیر کانون ادبی زمستان، درباره اعضای کانون ادبی زمستان نیز گفت: در حال حاضر بالغ بر یکصد نفر عضو اصلی و افتخاری و چهار هزار نفر عضو علاقه‌مند، شاعر جوان با این مجموعه همکاری دارند که بیش از 70 نفر آنها، از شاعران و منتقدان نام آشنا و مطرح کشور هستند. همچنین سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مهمترین و اصلی‌ترین حامی فعالیت‌های کانون ادبی و برگزاری نشست‌های نقد و بررسی آثار هنری بوده است.
 
عزیزی آرام در ادامه به برنامه‌های کانون در سال آینده اشاره کرد و گفت: دو برنامه هم در سال آینده داریم. قرار است تیمی شامل 70 نفر از اعضای کانون ادبی زمستان به صورت گسترده ادبیات جهان می‌پردازند.
 
در مراسم سالگرد تأسیس کانون ادبی زمستان امسال علی آبان، علی رضا آذر، علی ایلیا، سینا بهمنش، محمدعلی بهمنی، غزل تاجبخش، رضا رفیع، حمیدرضا شکارسری، محمد صالح علا، غلامرضا طریقی، گروس عبدالملکیان، صابر قدیمی، مهرنوش قربانعلی، محمدسعید میرزایی و بهروز یاسمی به شعرخوانی پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها