عابدینی: داشتن چاپ پویا مستلزم ارتقای توان مدیریتی است/ تحقق اقتصاد مقاومتی با ایجاد زمینه رقابت با دیگر کشورها
رئیس هیأتمدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران، تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت چاپ را منوط به ارتقای توان مدیریتی صنعت چاپ کشور و فراهم کردن زمینه ایجاد رقابت با سایر کشورها دانست.
وی ضمن تأکید بر این نکته که دولت باید در صنعت چاپ روشهای حمایتی و سیاستگذاریهای صحیح را در دست بگیرد، افزود: از آنجا که چاپ صنعتی است که هر 5 سال یکبار از نظر تولید فیزیکی، تکنولوژی و مدیریتی دچار تغییر و تحول میشود، لازم است امکانات کافی برای هماهنگی با این تغییرات در اختیار تولیدکنندگان صنعت چاپ قرار بگیرد. از میان این امکانات میتوان به ارائه تسهیلات کمبهره برای بهروز رسانی تکنولوژیهای مصرفی اعم از ماشینآلات اشاره کرد.
رئیس هیأتمدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران با اشاره به دیگر راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی در صنعت چاپ، اظهار کرد: نباید به مواد اولیه صنعت چاپ مانند کاغذ، مقوا، مرکب و ماشینآلات به عنوان منبع درآمد نگاه کرد بلکه باید مانند سایر کشورها به این مواد نگاه حمایتی داشت تا بتوان توان تولید آنها را در داخل کشور افزایش داد بهگونهای که بتوانند با مواد اولیه سایر کشورها رقابت کنند.
عابدینی درباره نحوه برخورد با ماشینآلات صنعت چاپ در زمینه اقتصاد مقاومتی، عنوان کرد: نباید نگاه ما به صنعت چاپ بهگونهای باشد که تمام محصولات مورد نیاز این صنعت را در داخل کشور تولید کنیم. بلکه باید بتوانیم به بهترین شکل ممکن از تولید محصولاتی که تولیدشان در داخل کشور نسبت به وارداتشان پُرهزینهتر است ـ مانند ماشینآلات صنعت چاپ ـ بپرهیزیم و در این زمینه از ظرفیتهای موجود جهانی استفاده کنیم و در مقابل، بتوانیم محصولی با این ماشینآلات تولید کنیم که توان رقابت با سایر کشورها داشته باشند.
نظر شما