کارشناس مسئول فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان قم با اشاره به لزوم توجه به موضوع کتابخوانی در میان دانشآموزان افزود: در جلسهای که در وزارت آموزش و پرورش برای این موضوع برگزار شد، تأکید داشتم که تا جایی که میشود دانشآموزان هزینهای بابت دریافت این بن کارتها پرداخت نکنند و یا سهم اندکی از آن را تقبل کنند. چراکه معتقدم بسیاری از دانشآموزان باوجود علاقه وافری که به کتاب و کتابخوانی در وجودشان هست، امکان تقبل 50 درصد از هزینه بنکارتها را ندارند.
وی ادامه داد: بسیاری تصور میکنند، آموزش و پرورش همه چیز را برای خود رایگان میخواهد، اما حقیقت این است که اگر بتوانیم در این بخش سرمایهگذاری بیشتری کنیم، جمع بیشتری از دانشآموزان را به کتاب و کتابخوانی جذب خواهیم کرد. اما به هرحال نفس این حرکت ارزشمند است و طبیعتاً تجربه برگزاری آن در دوره اول، به اجرای بهتر و مفیدتر آن در دورههای آتی کمک خواهد کرد.
شهسواری همچنین درباره اقدامات آموزش و پروش استان قم در ترغیب ادارات نواحی و مناطق این وزارتخانه برای استفاده از این طرح نیز گفت: با تکمیل اطلاعات خود از جزئیات این طرح، امروز بخشنامهای به مدارس کل استان قم ابلاغ کردیم و با پیگیریهای منظم و جلسات توجیهی مستمر، دانشآموزان و مسئولان مدارس را به شرکت در این طرح ترغیب خواهیم کرد.
کارشناس مسئول فرهنگی هنری آموزش و پرورش استان قم، اجرای این طرح را در گسترش فرهنگ مطالعه در سطح این استان مؤثر دانست و گفت: در واقع اجرای طرح ارائه «بنکارت دانشآموزی» دعوت نوجوانان به ضیافت دانایی است. این طرح فرصتی به دست میدهد تا به نهضت مطالعه مفید و تحقق منویات مقام معظم رهبری درباره لزوم توجه به امر مطالعه نزدیک شویم.
وی از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور یاد کرد و گفت: ما این فرصت را غنیمت میدانیم و به همین دلیل با سرکشیهای منظم به ادارات آموزش و پرورش سطح استان و برگزاری جلسات توجیهی برای آگاهی رسانی از تبعات مثبت و امتیازاتی که در این طرح برای مدارس درنظر گرفته شده، ازجمله اختصاص یک میلیون تومان برای تجهیز کتابخانههای مدارس، مدیران را به شرکت و استفاده از این طرح ترغیب میکنیم.
شهسواری افزود: بسیار امیدوارم با توضیحاتی که با پشتوانههای علمی و تحقیقی برای مدیران مدارس ارائه خواهیم داد، حضوری پررنگ در نمایشگاه کتاب پیش رو داشته باشیم.
نظر شما