رئیس دانشکده ادبیات و تمدن دانشگاه سوربن گفت: استقبال مردم و حضور مردم ایران در نمایشگاه کتاب مرا شگفتزده کرده است. این جای خوشحالی است که مردم ایران به کتاب علاقه دارند و دانشگاه ادبیات سوربن از تبادلات کتاب با ایران استقبال میکند.
رئیس دانشگاه ادبیات سوربن افزود: من از نمایشگاههای آلمان، فرانسه، امارات دیدن کردهام و نمایشگاه تهران نسبت به نمایشگاههای دیگر خیلی بزرگ است.
وی با اشاره به قسمتهای مختلف نمایشگاه کتاب تصریح کرد: دو قسمت از نمایشگاه برایم لذتبخش بود. قسمت اول غرفههایی که مروج فرهنگ ناب ایرانی بودهاند و قسمت دیگر غرفههای زبان خارجی.
وی با اشاره به مکان برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: شهر آفتاب مکان خوبی است ولی باید چند نوع زبان به تابلوهای آن اضافه شود تا بازدیدکنندگان خارجی با تابلوهای فارسی زبان سردرگم نشوند.
رئیس دانشکده ادبیات بخشبندی نمایشگاه به قسمتهای مختلف را مفید ارزیابی کرد و گفت: بخشبندی نمایشگاه کتاب به طرز مناسب بوده است که بخشهای مختلف و ناشران مختلف در همان بخش خودشان فعالیت کنند.
وی تعاملات فرهنگی بین دانشگاه ادبیات سوربن و ایران را در آینده مفید ارزیابی کرد و گفت: فرانسه به همراه دو کشور آلمان و ایتالیا برنامههای زیادی برای تعاملات فرهنگی با ایران دارند. یک پروژه مطالعات اجتماعی با وزارت علوم ایران که برنامهریزی نهایی آن باقی مانده است نیز در دستور کار ما قرار دارد و دانشگاه سوربن از هرگونه تعاملات فرهنگی در حوزه کتاب استقبال میکند.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار میشود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.
نظر شما