پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
حکایات واقعی از زندگی خاندان پیامبر (ص) در «دین محبت»

کتاب «دین محبت» نوشته محمود حکیمی،‌ از سوی انتشارات «آروَن» منتشر شد. این اثر با نگاهی کوتاه به زندگی پیامبر (ص)، حکایت‌های واقعی از آن حضرت و خاندان پاکش را روایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) نخستین چاپ کتاب «دین محبت» به قلم محمود حکیمی، از سوی انتشارات «آروَن» روانه بازار نشر شد. «پیام حضرت محمد (ص)»، «صدای محمد (ص)، صدای محبت است»، «مردم را به نیکی و مهرورزی فرا می‌خواند»، «پیام حضرت فاطمه (س)»، «ازدواج فاطمه (س)»، «آیه تطهیر»، «پیام امام علی (ع)»، «آشنای غریب»، «او شخصیتی بی‌نظیر بود» و «زیباترین گفت‌و‌گوی بندگان با خدای تعالی» از جمله سرفصل‌های این کتاب هستند.
 
در بخشی از پیشگفتار کتاب به قلم محمود حکیمی می‌خوانیم: «من بر این عقیده‌ام که رفتار و گفتار پیامبر اکرم (ص) و ام‌ابیها حضرت فاطمه (س) و امامان شیعه اثنی‌عشری (ع) پیام‌هایی جاویدان هستند برای ما تا همه انسان‌ها را دوست داشته باشیم و از متجاوزان به حقوق انسان‌ها نفرت داشته باشیم. حتی اگر آن متجاوزان به حقوق بشر - مانند سلفی‌ها و تکفیری‌ها - نقاب مذهب بر چهره زده باشند و از همین‌رو، در آغاز زندگانی این الگوها و اُسوه‌‌های محبت و مهرورزی کلمه «پیام» را آورده‌ام.»
 
حکیمی در صفحه 94 کتاب درباره «خوشرویی حضرت فاطمه (س)» نوشته است: «یکی از ویژگی‌های برجسته حضرت فاطمه (س) حُسن خُلق و خوشرویی وی در هنگام برخورد و معاشرت با بانوان دیگر بود. خوشرویی وی به تدریج موجب محبوبیت فوق‌العاده وی شد و حضرت فاطمه (س) از این محبوبیت در جهت تبلیغ و ترویج آرمان‌های پدر خویش حضرت محمد (ص) استفاده می‌کرد.»
 
نویسنده در ادامه مباحث کتاب در صفحه 149 به این پرسش که «بدترین مردم چه کسانی هستند؟» از زبان حضرت علی (ع) پاسخ داده است: «امام علی (ع) فریب دادن مردم را بدترین گناه و بدترین مردمان را کسانی می‌داند که پیوسته در اندیشه آن هستند که به گونه‌ای مردم را فریب دهند. در نگاه امیرالمومنین (ع) دغل‌کاری به هر صورت که باشد، نشانه رذالت است، به‌گونه‌ای که در آموزه‌های امیرالمومنین آمده است: «الغش من اخلاق اللئام.» دغل‌کاری از اخلاق فرومایگان است.»
 
«اگر نیازمندی تو را کمک کنم» سرفصلی دیگر از کتاب حاضر است که در شرح آن در صفحه 183 می‌خوانیم: «یک‌بار یک مرد شامی که در اثر تبلیغات معاویه با امام حسن مجتبی (ع) سخت مخالف بود، وارد مدینه شد. اتفاقا با آن حضرت برخورد کرد و به شدت شروع به بدگویی و بی‌ادبی نمود. واکنش امام برخلاف آنچه بود که آن مرد شامی انتظار داشت. امام با زبان نرم و ملایم فرمود: «معلوم است که مسافر هستی و تازه به مدینه آمده‌ای و نیاز به استراحت داری. اگر می‌خواهی استراحت کنی، محلی برای استراحت و خوابت فراهم سازم. اگر نیاز مالی داری به یاری و کمک تو بیایم.» مرد شامی از شنیدن این سخنان محبت‌آمیز دچار حیرت شد و بی‌اختیار گفت: براستی که پروردگار آگاه است که رسالت و امامت را در چه جایگاه و در چه خاندانی قرار دهد.»
 
نخستین چاپ کتاب «دین محبت» با شمارگان یک‌هزار و 200 نسخه در 362 صفحه، به بهای 35 هزار تومان از سوی انتشارات «آروَن» راهی بازار نشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها