جمعه ۲۶ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
«سخنکده» با جدیدترین آثار به بازار کتاب می‌آید/ از پایان تاریخ و انسان واپسین تا اقتصاد قاچاق مواد مخدر

انتشارات «سخنکده» با جدیدترین آثار تا پایان فصل تابستان به بازار کتاب می‌آید. «اقتصاد قاچاق مواد مخدر و جرائم سازمان یافته» و ویراست جدید کتاب «پایان تاریخ و انسان واپسین» از جمله این آثارست.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) انتشارات سخنکده که در حوزه علوم اجتماعی و روانشناسی فعال است قرار است به زودی چاپ سوم کتاب «پایان تاریخ و انسان واپسین» نوشته «فرانسیس فوکویاما» نظریه‌پرداز نومحافظه‌کار آمریکایی را در ویراستی جدید روانه بازار نشر کند.

«فوکویاما» در سال 1989 مقاله‌ای با عنوان «پایان تاریخ و انسان واپسین» نوشت و پس از آن کتابی با همین نام منتشر کرد که باعث شهرت جهانی وی شد. در این نوشته «فوکویاما» به دفاع تاریخی از ارزش‌های سیاسی غربی برخاسته و استدلال می‌کند که رویدادهای اواخر قرن بیستم نشان می‌دهد که اجماعی جهانی به نفع دموکراسی لیبرال ایجاد شده است.

این هم‌نظری جهانی با پایان تاریخ برابر خواهد بود و به این معناست که در شکل گرفتن اصول و نهادهای بنیادی دموکراسی پیشرفت بیشتری به وجود نخواهد آمد. وی همچنین اعتقاد دارد باز هم شاهد رویدادهایی خواهیم بود اما تاریخ به معنای داستان جهانی رشد و شکوفایی آدمی پایان یافته است.

این کتاب در سال تحصیلی جدید وارد بازار کتاب می‌شود و از سوی مترجم اصلاحاتی در ترجمه‌های پیشین صورت گرفته است.

به گفته علی‌اکبر کرمی، مدیر انتشارات سخنکده این کتاب، محتوای چالشی و جذابی دارد و به همین دلیل مورد اقبال مخاطبان قرار گرفته است.

کتاب «روانشناسی مدیریت آموزش کارکنان» با عنوان فرعی مهارت‌آموزی به جای مدرک‌گرایی نوشته پروین تترپور نیز تا چندین روز دیگر روانه کتابفروشی‌ها می‌شود. در این کتاب نیز روش‌های آموزش کارکنان مراکز مختلف توضیح داده می‌شود و به طور مثال روش طراحی پرسش‌نامه، نمودار، چارت سازمانی و تحلیل و مدیریت کارکنان آموزش داده خواهد شد.

«اقتصاد قاچاق مواد مخدر و جرائم سازمان یافته» نیز عنوان کاری از موسسه هم‌اندیشی جهان برتر به سرپرستی محمود جهان تیغ است که تا پایان شهریورماه توزیع می‌شود. در این کتاب لطمات قاچاق مواد مخدر به نهاد اقتصاد و سیاست در کشورها بررسی می‌شود.

شهاب و کاوه نادری نیز با کتاب «توسعه راهبردی اورامانات» به بازار کتاب می‌آیند. این اثر در ژانر گردشگری تاریخی فرهنگی است که نگاهی به مسائل پیش روی منطقه اورامانات داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها