دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
جلیسه: کتاب، آینده درخشانی را برای سینما رقم خواهد زد / حسن نقاشی: فرصت‌الدوله شیرازی ناشناخته مانده‌است

مجید غلامی جلیسه، مدیرعامل موسسه خانه کتاب در آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، راه‌اندازی بخش جدید «کتاب و سینما» در این جشنواره را اقدامی موثر و مفید برای سینمای ایران ارزیابی و پیش‌بینی کرد با تداوم این رویداد، آینده‌ای درخشان و روبه‌جلو برای سینمای ایران رقم خواهد خورد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، شامگاه دوشنبه 24 آبان‌ماه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد. در این آیین پس از اهدای جوایز بخش‌های مختلف، جایزه ویژه بخش «کتاب و سینما» نیز اهدا شد.

مجید غلامی جلیسه، مدیرعامل خانه کتاب و افشین داورپناه، معاون فرهنگی پژوهشی موسسه خانه کتاب به نمایندگی از هیات‌ داوران، جایزه فیلم برگزیده بخش «کتاب و سینما» را در سی و سومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران اهدا کردند.

در این بخش غلامی جلیسه با اشاره به نخستین روز بیست و چهارمین دوره هفته کتاب گفت: خوشحالم که در روز آغازین هفته کتاب برای دومین‌بار جایزه‌ای با موضوع سینما و ادبیات در جشنواره فیلم کوتاه تهران اهدا می‌شود.

مدیرعامل خانه کتاب در ادامه رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مخاطب سخنانش قرارداد و افزود: آقای ایوبی آینده سینمای ایران با حرکت خوبی که انجمن سینمای جوان انجام داد و بخش «کتاب و سینما» را در این جشنواره تعریف کرد، آینده‌ای درخشان و روبه‌جلو خواهد داشت.

در این بخش افشین داورپناه تندیس هفته کتاب، لوح تقدیر و مبلغ 150 میلیون ریال را به حسن نقاشی، کارگردان فیلم «آثار عجم» اهدا کرد.

نقاشی پس از دریافت جایزه‌اش گفت: در جشنواره فیلم کوتاه تهران نکته جالبی به ذهنم رسید که باید بگویم؛ محمود دولت‌آبادی و جواد مجابی که قصه‌های نوین ایرانی برای ما تعریف کردند در این سالن حضور دارند. این اتفاق را باید به فال نیک بگیریم.

نقاشی افزود: فرصت شیرازی ناشناخته مانده‌است و من در فیلم خود تلاش کردم، او و یکی از آثارش را مجددا به یادمان بیندازم؛ فرصت در کتابش نصیحت‌های جالبی برای ما مطرح می‌کند. چه خوب که همه ما این اثر را تهیه کنیم و از پند و اندرزهایی که در آن وجود دارد، استفاده ببریم. فرصت شیرازی در اثرش نصیحت می‌کند به خوردن اشک بصر و نان جگر و  همه ما را باز می‌دارد به این‌که محتاج و درمانده کسی شویم که به ما دستور می‌دهد؛ چه بنویسیم و چه ننویسیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها