کامران پارسینژاد، برگزیده چهارمین دوره جشنواره «کتاب دین و پژوهشهای برتر» عنوان کرد: جشنوارهای چون «کتاب دین و پژوهشهای برتر» میتواند در حوزه ادبیات دینی جریانساز باشد و قالبهای جدیدی را عرضه و تعریف کند.
وی یکی از راههای جریانسازی در حوزه ادبیات دینی را تعریف قالبهای جدید نوشتاری از سوی نویسندگان دانست و افزود: معمولا در حوزه ادبیات دینی، نویسندگان در یک قالب ثابت و کلیشهای مینویسند که اغلب هم شامل شرح زندگی بزرگان میشود، اما جشنوارهای چون «کتاب دین و پژوهشهای برتر» میتواند در این حوزه جریانساز باشد و قالبهای جدیدی را عرضه و تعریف کند. با تعریف قالبهای جدید و جریانهای نو میتوان تاثیرگذاری روی مخاطب را هم افزایش داد تا اقبالشان به آثار بیشتر شود.
پارسینژاد که کتاب «خورشید میماند» او در دوره چهارم جشنواره برگزیده شده بود، نفس برگزاری جشنواره را به تنهایی مفید برشمرد و گفت: این رویدادها در هر قامتی که برگزار شوند، میتوانند ضمن ایجاد رقابت به تکامل آثار کمک و از سوی دیگر با داوری تخصصی ضمن شناسایی نقاط قوت و ضعف، آثار خوب را به مخاطبان معرفی کنند.
این نویسنده افزود: همچنین زحمت نویسندگان و پژوهشگران در جامعه ما چندان مورد توجه قرار نمیگیرد و برگزاری جشنوارهها بهویژه در حوزه دین که نویسندگان ناگزیر از پژوهش و صرف وقت بسیار هستند، باعث میشود زحمت نویسندگان هم دیده شود.
وی توصیهای هم به دستاندرکاران جشنواره داشت و اظهار کرد: دبیرخانه جشنواره هم برای جریانسازی نباید بعد از معرفی برگزیدگان کار خود را تمام شده بداند و بهتر است با نقد و بررسی آثار یا برگزاری دورههای آموزشی نویسندگان را به تکامل برساند و آنها را همراهی کند.
ششمین جشنواره «کتاب دین و پژوهشهای برتر» در ۱۰ گروه با محورهای «علوم قرآن و حدیث»، «اصول، فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه، کلام، عرفان، اخلاق و مذاهب اسلامی»، «تاریخ، فرهنگ و تمدن اسلامی»، «ادبیات داستانی و رمان»، «کودک و نوجوان»، «علوم اجتماعی»، «علوم اقتصادی و مدیریت اسلامی»، «علوم تربیتی، روانشناسی و علوم رفتاری»، «علوم سیاسی، انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)» در تاریخ 8 دیماه از برگزیدگان خود تجلیل میکند.
نظر شما