پنجشنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
حداد عادل: سلامت نفس از خصوصیات بارز  شریعتمداری بود

غلامعلی حدادعادل ​در مراسم تشییع علی شریعتمداری و عباس ماهیار با بیان این‌که سلامت نفس از خصوصیات بارز شریعتمداری بود، گفت: من به خدمتگزاری و صفای قلب سلیم او گواهی می‌دهم و امیدوارم این دو استاد الگویی باشند برای جوانان و دانشجویان ما که راه آنان را ادامه دهند.

به گزارش  خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) پیکر  علی شریعتمداری و عباس ماهیار دو استاد دانشگاه خوارزمی صبح امروز(پنجشنبه 23 دی ماه 1395) با حضور  رضا داوری اردکانی،  فخرالدین احمدی دانش آشتیانی وزیر آموزش و پرورش،  ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور،  غلامعلی حدادعادل رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی، سردار رحیم صفوی، آیت الله علی اکبر رشاد،  احمد احمدی رئیس انتشارات سمت و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی،  مصطفی معین وزیر سابق وزارت علوم، محمد سعید تسلیمی، قائم‌مقام وزیر علوم و برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و اساتید دانشگاه ها از دانشگاه خوارزمی به سوی قطعه 110 بهشت زهرا (س) تشیع شد.

غلامعلی حدادعادل در این مراسم با بیان این‌که دانشگاه خوارزمی در یک هفته دو استاد نام آور خود را از دست داده است، درگذشت علی شریعتمداری و عباس ماهیار را به استادان این دانشگاه و اهالی علم و ادب کشور تسلیت گفت.
 
رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی در ادامه به آشنایی‌اش با شریعتمداری اشاره کرد و درباره وی  گفت: من از دوران جوانی و از دانشگاه تهران نام دکتر شریعتمداری را شنیده بودم. او از جمله استادان دانشگاهی بود که در کنار فعالیت‌های علمی به مبارزات سیاسی هم می‌پرداخت. در سال ۱۳۴۵ که من در دانشگاه شیراز تحصیل می‌کردم،  شریعتمداری از این دانشگاه به دلایل سیاسی به دانشگاه اصفهان منتقل شدند و این مساله موجب شدکه من او را تا ماه‌های نزدیک انقلاب در تهران که اساتید دانشگاه‌ها برای کمک به انقلاب دور هم جمع می شدند، نبینم.
 
به گفته این مقام مسئول،  شریعتمداری که فعالیت‌های سیاسی خود را همگام با نهضت ملی شدن نفت آغاز کرده بود با تمام وجود در خدمت انقلاب بود و در طول چهار دهه آنچه از دستش برآمد به این ملت خدمت کرد و خودش را برای انقلاب، امام(ره)، ایران و مردم می‌خواست و از مردم و انقلاب چیزی برای خود نمی‌خواست.
 
حدادعادل با بیان این‌که سلامت نفس از خصوصیات بارز  شریعتمداری بود، افزود: من به خدمتگزاری و صفای قلب سلیم او گواهی می‌دهم و امیدوارم این دو استاد الگویی باشند برای جوانان و دانشجویان ما که راه آنان را برای سرافرازی کشورمان ادامه دهند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین  درگذشت مرحوم عباس ماهیار را نیز تسلیت گفت.در پیام تسلیت درگذشت حداد عادل آمده است: «درگذشت استاد محترم، دکتر عباس ماهیار، که سال‌ها در دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم) به تدریس و تحقیق و تألیف اشتغال داشتند، موجب تأسف و تأثر شد. فقدان این استاد محترم را به جامعۀ ادبی کشور و بازماندگان محترمشان تسلیت می‌گویم.»
 

محمد سعید تسلیمی نیز در این مراسم ضمن تسلیت به خانواده آموزش عالی برای از دست دادن این دو استاد بیان کرد: گفته شده که انسان‌ها دو پدر دارند. یکی پدر خونی و دیگری پدر معنوی که امروز ما آمده‌ایم تا حق پدر معنوی را به جای بیاوریم .
 
قائم‌مقام وزیر علوم با بیان این‌که شریعتمداری مقدم‌ المعلمین و مقدم الوزراء بوده است، گفت: این استاد ستاد عالی انقلاب فرهنگی را تشکیل داد که بعدها به عنوان شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و او از اعضای این شورا بود.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها