پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
شیخ‌‌الاسلام: با مطالعه «تئوری انتخاب» اهمیت خود‌شناسی را دریابید

ربابه شیخ‌‌الاسلام، معاون پیشین امور برنامه‌ریزی و هماهنگی دفتر نظارت بر امور دارویی وزارت بهداشت کتاب «تئوری انتخاب» را برای مطالعه آخر هفته به دوستداران کتاب پیشنهاد کرد.

دکتر ربابه شیخ‌‌الاسلام، معاون پیشین امور برنامه‌ریزی و هماهنگی دفتر نظارت بر امور دارویی وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) درباره پیشنهاد مطالعه آخر هفته اظهار کردد: از کتاب «تئوری انتخاب؛ (درآمدی بر روانشناسی امید)» تاثیر گرفتم؛ بنابراین به دوستداران کتاب همچنین تولید‌کنندگان فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی، مطالعه این کتاب را پیشنهاد می‌کنم. خود‌شناسی عمیق، نتیجه مطالعه این کتاب است؛ علاوه بر این ترسیم ساده‌ای از زندگی را در اختیار می‌گذارد.    
 
وی افزود: با توجه به شرح مباحث مهم از سوی ویلیام گِلسر، نویسنده «تئوری انتخاب» مطالعه این کتاب را نخست به جوانان در آستانه ازدواج توصیه می‌کنم چرا که خانواده محور زندگی انسان را تشکیل می‌دهد و به‌طور معمول، مشکلات بعد از ازدواج ایجاد می‌‌شود. «تئوری انتخاب» به مخاطب کمک می‌کند توانایی خود را برای انتخاب با توجه به احساسات و درک خود از زندگی افزایش دهند. مطالعه همزمان این کتاب از سوی یک زوج، موجب تقویت باور «دیگران را نمی‌توان تغییر داد» می‌‌شود.

شیخ‌الاسلام ادامه داد: «تئوری انتخاب» برای همه گروه‌های سنی کاربرد و جذابیت دارد. بیماران روحی یا مبتلا به افسردگی نیز در ردیف مخاطبان «تئوری انتخاب» تعریف می‌شوند.

بنیان‌گذار دفتر بهبود تغذیه جامعه در معاونت سلامت وزارت بهداشت با اشاره به ترجمه قابل‌توجه «تئوری انتخاب» گفت: ترجمه دکتر علی صاحبی موجب شده تا ویلیام گلسر از وی با انتشار نامه‌ تشکر کند؛ نامه این نویسنده در پشت جلد کتاب منتشر شده است.

این فعال عرصه بهداشت و درمان درباره موضوع «تئوری انتخاب» گفت: کتاب «تئوری انتخاب» از نیاز‌های بنیادین و احساسات انسان‌ها با مخاطب صحبت و از مجموع چرایی‌های زندگی بشری پرده‌برداری می‌کند؛ از‌جمله این چرایی‌ها، دلایل قرار گرفتن انسان برسر دوراهی، بروز مشکلات روزمره و در پی آن تصمیمات دشوار است.
 
شیخ‌‌الاسلام با اشاره به دیدگاه گِلسر درباره تاثیر علم روان‌پزشکی در دنیای معاصر اظهار کرد: گِلسر اعتراف عجیبی مبنی بر حذف خدمات روان‌پزشکی  در کتاب «تئوری شخصیت» ارائه می‌کند؛ به‌اعتقاد وی به دلیل نا‌آشنایی روان‌پزشکان با تئوری انتخاب با حذف خدمات روان‌پزشکی به اصطلاح اتفاقی نخواهد افتاد.
 
مولف و ویراستار علمی 25 کتاب در زمینه دارو و تغذیه‌ افزود: گِلسر تاکید می‌کند که روان‌پزشکان باید با تئوری انتخاب، انسان، خلق‌و‌خو تصمیم‌گیری و دلایل انتخاب انسان آشنا باشند و به موضوع پیشگیری تمرکز کنند. نویسنده در پایان کتاب، مجموعه بیماری‌هایی را معرفی می‌کند که متاثر از ناآگاهی در جریان انتخاب صحیح ایجاد شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها