شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۸
مصاحبه تاریخ شفاهی با احمد سمیعی گیلانی در «گوهر نشان ادب»

کتاب «گوهر نشان ادب» شامل مصاحبه تاریخ شفاهی از مجموعه جدیدترین آثار منتشر شده در انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، راهی بازار نشر شد. همچنین کتاب «چشم در سنگ» شامل مصاحبه‌هایی با محمدعلی نجفی، ‌نویسنده و کارگردان سینما و تئاتر و «راهنمای آمادگی و مقابله با بحران» از دیگر آثار در دست انتشار این سازمان هستند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، کتاب «گوهر نشان ادب: مصاحبه تاریخ شفاهی با احمد سمیعی گیلانی» به کوشش پیمانه صالحی توسط انتشارات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در 205 صفحه چاپ و به بازار نشر عرضه شد.

کتاب «چشم در سنگ» از آثار در دست انتشار سازمان اسناد و کتابخانه ملی است که شامل مصاحبه‌های تاریخ شفاهی رضا مختاری اصفهانی به عنوان مصاحبه‌گر، از محمدعلی نجفی نویسنده و کارگردان تئاتر و سینمای معاصر است که در سال 1386 طی چهار جلسه به بحث و بررسی شرح زندگی و شخصیت علمی و هنری او در کنار وقایع و رویدادهایی که در تاریخ انقلاب اسلامی ایران بوده، پرداخته است. این گفت‌وگوی صمیمی و در عین حال تخصصی، یک مصاحبه متقن و مستند تاریخ شفاهی به حساب می‌آید.

مطالب این مصاحبه بر اساس موضوع، فصل‌بندی شده است و مطالب به ترتیب فایل صوتی ضبط شده آن نیست. لذا به منظور جذب خواننده سعی برآن شده است متن پیاده شده مصاحبه را بدون کم و کاسب با رعایت اصل سند محفوظه و نوع گفتمان حاصل شده ‌در آرشیو ملی ایران به جز مواردی که مصاحبه شونده حذف آن را جایز دانسته، تدوین شده است.

همچنین کتاب «راهنمای آمادگی و مقابله با بحران» نیز برای راهنمایی مدیران و کارکنان موسسات فرهنگی آماده و به زودی از سوی این سازمان منتشر می‌شود.

این کتاب حاصل کارگاه‌های آموزشی است که توسط موسسه حفاظت گتی در سال 1995 و در ادامه کارگاه 1992 شروع به کار کرد. این کتاب برای راهنمایی مدیران و کارکنان موسسات فرهنگی از طریق یک فرآیند طولانی طراحی شده است. «راهنمای آمادگی و مقابله با بحران» علاوه بر تأکید بر ره‌یافت گروهی - از مدیر برنامه آمادگی در برابر بحران گرفته تا گروه‌های اداری- راهنمایی را ارائه می‌کند که با استفاده از آن، میزان آسیب‌پذیری موسسه فرهنگی ارزیابی می‌شود و راهبردهایی برای چگونگی تخلیه افراد و مجموعه‌ها و سازمان‌دهی برنامه مقابله با بحران و بازسازی و برگرداندن شرایط به حالت عادی ارائه می‌دهد.

این کتاب در سه بخش متشکل از (فصل‌های 1-2) مربوط به رئیس موسسه یا سازمان فرهنگی، (فصل‌های 3-5) منبعی برای مدیر آمادگی در برابر بحران و (فصل‌های 6-9) برای استفاده چهار گروه اداری مجزا (ایمنی و امنیت، مجموعه‌ها، تعمیر و نگهداری ساختمان‌ها، و مدیریت و اسناد) تدوین شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها