محمود صفری، سرپرست کارگاه نگارگری گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از نگارگری یک یا دو داستان از مجموعه قصه های امیر ارسلان نامدار در سال جاری خبر داد.
وی در ادامه از پروژه دوران قاجار در سال جاری خبر داد و گفت: در همین زمینه نگارگریهایی با محوریت این دوران خواهیم داشت و تلاش میکنیم آثار از نظر رنگ، طراحی و تکنیک مطابق به کارهای دوران قاجار باشند.
این هنرمند در ادامه تاکید کرد: در این کارگاه تولید انبوه وجود ندارد و از هر اثر تنها یکی ساخته میشود.
وی همچنین به بازنشستگی نیروهای قدیمی اشاره کرد و افزود: اگر این جاهای خالی به وسیله نیروهای جدید پر نشود، شاهد از بین رفتن این بخش خواهیم بود.
سرپرست کارگاه نگارگری در ادامه با اشاره به نبود نیروی متخصص و کمبود ابزار در زمینه نجاری گفت: ما در حال حاضر مجبور هستیم قابهای مورد نیازمان را از بیرون تهیه کنیم درحالی که در گذشته این قابها همین جا تولید میشد.
وی در ادامه افزود: گروه هنرهای سنتی به حمایت جدی نیاز دارد و این حمایت نه تنها مادی بلکه معنوی هم هست.
صفری با بیان این که در گذشته ساختمان کوشک مرکز آموزش نگارگری این کارگاه بوده است، گفت: نمایشگاه و فروشگاهی نیز در خیابان سمیه دایر بود که باعث میشد کار هنرمندان دیده شود اما متاسفانه از 15 سال پیش که نمایشگاه تعطیل شد آثار هنرمندان و هنرجویان دیده نمیشود.
وی همچنین به برگزاری نمایشگاههایی از آثار هنرمندان کارگاه نگارگری گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه در شهرستان ها اشاره کرد و گفت: سالهاست این نمایشگاه ها برگزار نمیشود و همین امر مانع تبادل و ارتباط موثر هنرمندان در تهران و شهرستانها و حتی تعامل مردم محلی و هنرمندان شده است.
نظر شما